Complimentele preferate ale bărbaților

Știm deja că și bărbații adoră complimentele, însă care sunt preferatele lor? COSMO ți-a pregătit o listă!

Orice compliment sincer va fi apreciat, însă există anumite lucruri pe care bărbații își doresc mai mult să le audă. Iată care sunt complimentele preferate ale bărbaților:

Cele legate de ținuta pe care o poartă. Și bărbații fac un efort pentru a arăta bine, deci, dacă observi că arată mai stylish astăzi, fă-i un compliment legat de piesa ta vestimentară preferată.

Cele mai bune complimente pe care să le faci unei femei

Cele legate de corpul său. Chiar dacă nu este cel mai frumos sau cel mai în formă, cu siguranță are o parte a corpului care chiar îți place. Spune-i și lui cât de mult.

Te face să te simți în siguranță. Chiar dacă tu vrei să fii o femeie puternică și independentă, iar iubitul tău apreciază asta la tine, arată-i că uneori ai nevoie de el și că te face să te simți în siguranță.

Cele legate de mirosul său. Fie că este vorba de parfum, aftershave, deodorant sau mirosul natural al corpului său, oricine vrea să știe că miroase bine.

Cele legate de un anumit lucru care îl face interesant. Chiar și cel mai banal om din lume are ceva ce îl face unic. Scoate asta în evidență.

Cele legate de penisul său. Nicio surpriză aici, nu?

De ce unele femei nu pot accepta complimentele?

Cele legate de părul său. Și bărbații vor ca tu să observi că s-au tuns sau și-au coafat părul altfel!

Cele legate de inteligența sa. Spune-i cât de mult îl apreciezi din acest punct de vedere.

Cele legate de puterea sa. Orice bărbat vrea să se simtă puternic, deci folosește acest compliment după ce te-a ajutat să cari un fotoliu sau să desfaci un borcan.

Cât de amuzant este. Simțul umorului este foarte amuzant pentru un bărbat, deci ține cont de asta!

 

*articol preluat din Cosmopolitan US

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.