Fă-i complimente pe gustul lui!

Iubeşti să fii răsfăţată de partenerul tău, însă şi ei, bărbaţii au la fel de mare nevoie să fie alintaţi. Iată, mai jos, câteva formulări de complimente pe gustul lui.

Complimente legate de ochii lui conturaţi, mari şi albaştri sigur a mai auzit. Să-i lauzi abdomentul atât de… perfect întreţinut, fii convinsă că aude mereu (şi nu doar de la foste iubite). Trebuie să vii cu ceva mai altfel, cu cuvinte mai alese, cu vorbe mai dulci pentru a-l face să înţeleagă că tu ştii să-l complimentezi ca nimeni altcineva şi că, până la urmă, îl iubeşti în felul tău special. Citeşte, inspiră-te şi lasă-ne sugestiile tale într-un comentariu la finalul articolului:

„Increderea ta imi da putere…“

E lucru ştiut că siguranţa de sine a unei persoane – femeie sau bărbat – e una dintre cele mai puternice calităţi pe care o poate avea acel om. Dar dacă îi adresezi complimente legate tocmai de încrederea pe care o are în forţele proprii, îl vei da pe spate. Tipilor le place să se remarce (şi) prin detaliul ăsta. Bine de ştiut!

„Cu tine ma simt in siguranta…“

Bărbaţii şi filmele cu super eroi. Sau bărbaţii şi imaginea salvatorului suprem. Ei adoră să fie identificaţi cu acest tip de personaje cumva „rupte“ din poveste (puternice, imbatabile, adorate) şi să le fie apreciată forţa, dar şi stăpânirea de sine. Spune-i că te simţi în siguranţă lângă el şi că îţi dă încredere că ai putea să faci orice. Asigură-l că lângă el creşti din punct de vedere emoţional, social şi fii sigură că vei primi înapoi aceeaşi garanţii.

„Cat de dragut esti cand…“

Când e concentrat pe strategia noului joc online pe care l-a descoperit de curând! Ideea e: găseşte acel detaliu fizic sau care ţine de expresiile lui faciale şi care îl determină să aibă o figură dulce, pe care doar tu i-o poţi vedea. Aratădânu-i că eşti cu ochii pe el (în sens pozitiv!) şi că eşti îndrăgostită de mici detalii care îl caracterizează, îl arăţi că vrei să fii apropiată de el.

„Defecte care nu-mi displac…“

Bărbaţilor nu prea le place atunci când îşi dezvăluie o nesiguranţă de-a lor sau un defect care îi preocupă (cum ar fi părul de pe faţă care creşte neregulat sau bicepşii care se „lasă“ greu lucraţi la sală) şi de care tu să începi să îi tachinezi. Dacă ţi-a mărturisit ce îl deranjează la fizicul său, abţine-te să glumeşti pe seama lui. De fapt, spune-i că tu nu vezi lucrurile aşa şi că exagerează el situaţia, ba chiar ţie îţi place la nebunie cum arată, mai ales cu pistruii aceia pe care îi detestă.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.