Citate despre divorț de la vedete

Știm deja că nici vedetele nu au vieți perfecte, iar multe dintre ele ajung să divorțeze de persoana pe care cândva au iubit-o. Iată câteva citate despre divorț de la acestea:

Anna Faris, despre divorțul de Chris Patt: „Viața e prea scurtă să rămâi în relații despre care simți că nu sunt potrivite sau cu cineva care nu te apreciază la adevărata valoare. Nu îți fie teamă să îțisimți independența dacă lucrurile nu merg cum trebuie.”Reese Witherspoon, despre divorțul de Ryan Phillippe: „Uneori e foarte greu să înțelegi cum s-a putut întâmpla. E ușor să dai vina pe altcineva. Nu am timp de ură și negativitate în viața mea.”

Olivia Wilde, despre divorțul de Tao Ruspoli: „Nu vrei să te desparți de cineva, nu vrei să închei căsnicia, mai ales dacă îți place de acea persoană; dar știi că ceva nu funcționează și încerci să schimbi asta.”

Citește și: 5 semne că nu ai o căsnicie puternică, potrivit avocaților de divorț 

Kaley Cuoco, despre divorțul de Ryan Sweeting: „Știi ce, nu îmi e rușine de nimic din ce s-a întâmplat. Nu aș spune că a fost o greșeală. A fost doar ceva ce s-a întâmplat în viața mea. Acum sunt mai fericită ca niciodată.”

Christina Aguilera, despre divorțul de Jordan Bratman: „Știam că vor apărea reacții negative în presă legate de divorțul meu, dar nu aveam de gând să îmi trăiesc viața în funcție de ce ar putea spune cineva.”

Angelina Jolie, despre divorțul de Brad Pitt: „Îmi făceam multe griji legate de mama în copilărie. Nu am vrut ca copiii mei să își facă griji legate de mine. E important să plângi în duș, nu de față cu ei. Trebuie să ții minte că totul se va termina cu bine.”

Nicole Kidman, despre divorțul de Tom Cruise: „Cred că divorțul e dificil pentru oricine. E un coșmar și te poți preface că ești bine. Sunt zile în care te simți ok și zile în care nu te simți ok.”

Ryan Reynolds, despre divorțul de Scarlett Johansson: „Toată lumea care trece printr-un divorț suferă mult, dar treci peste.”

Citește și: Cele mai comune cauze ale divorțului 

Ryan Phillippe, despre divorțul de Reese Witherspoon: „Au fost 4 sau 5 luni în care nu eram în stare să mă ridic din pat. A fost cea mai grea perioadă din viața mea. Dar treci peste. Procesul nu e ușor, dar sunt mai puțin trist cu fiecare zi care trece.”

Tony Parker, despre divorțul de Eva Longoria: „Nu e ușor să plec dintr-o relație, pentru că atunci când mă implic în ceva vreau să iasă bine.”

Sharon Susan, despre divorțul de Phil Bronstein: „Nu cred că cineva care a divorțat îți poate spune că divorțul e ușor sau distractic sau că se simte altfel decât un eșec enorm.”

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.