Cine sunt cei mai predispusi oameni sa insele

Cu ajutorul diferitelor studii şi chestionare online, ştiinţa pare să-şi fi dat seama cine sunt oamenii cei mai predispuşi să înşele. Bineînţeles, o generalizare este imposibilă şi nu spunem că aceste persoane te vor înşela cu siguranţă, însă merită să fii ceva mai precaută.

Iată, deci, tipurile persoanelor care sunt mai predispuse să înşele:

Bărbaţii înalţi

Un studiu recent a arătat că bărbaţii ce au peste 1,80 m sunt de două ori mai predispuşi să înşele decât cei mai scunzi, cel mai probabil pentru că au mai multă încredere în ei. Cele mai multe femei îşi doresc un bărbat înalt şi bine făcut, care să le facă să se simtă protejate, însă poate că ar trebui să te întâlneşti şi cu bărbaţi mai scunzi. În fond, cei din urmă fac mai mult sex, potrivit unui studiu, deci au şi mai multă experienţă în pat.Fanii muzicii rock

Se pare că 41% dintre persoanele care înşală au ca gen muzical preferat muzica rock. Pe al doilea lor se află iubitorii muzicii pop (16%), muzica country (11%), muzica clasică (7%) şi, în cele din urmă, muzica rap, cu numai 2 procente.

Francezii

Nu degeaba sunt francezii cunoscuţi ca cei mai buni amanţi din lume. Potrivit unui studiu efectuat de o companie producătoare de jucării erotice, 75% dintre francezi au mărturisit că şi-au înşelat partenerul cel puţin o dată în viaţă.

Femeile blonde

Se pare că blondele chiar se distrează mai bine, cel puţin când vine vorba de înşelat. Potrivit unui studiu, 42% dintre femeile care înşală sunt blonde. Pe următorul loc se află femeile cu păr roşcat (23%), urmate de cele cu păr şaten (20%). Pe ultimul loc, cu numai 11%, brunetele. Din păcate, studiul nu menţionează dacă aceste rezultate se aplică tuturor femeilor, inclusiv celor care se vopsesc în aceste culori.

Utilizatorii Twitter

Nu suntem sigure de ce, dar se pare că utilizatorii Twitter sunt mai predispuşi să înşele decât persoanele care nu folosesc acest tip de social media. Potrivit unui studiu recent, cu cât o persoană utilizează mai mult Twitter, cu atât este mai probabil să înşele.

Bărbaţii care lucrează în IT

Când vine vorba de profesii, se pare că bărbaţii care sunt mai predispuşi să înşele sunt cei care lucrează în domeniul IT. Când vine vorba de femei, cele care înşală mai mult sunt profesoare, lucrează în industria medicală sau nu lucrează deloc.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.