Cheia pentru o relatie implinita

Si se pare ca nici nu e foarte dificil – nu te gandi ca iti sugeram sa transformi decorul din dormitor intr-unul zen si nici nu-ti vom pregati un set de exercitii de respiratie prin care sa obtii orgasmul mai “usor”!

Nu, ne bazam pe un veridic studiu efectuat la Universitatea Washington din Seattle, SUA care a dezvaluit ca acele cupluri care fac dragoste cel putin de trei ori pe saptamana sunt cele mai fericite – si ne place la nebunie ce auzim, nu-i asa?
 

Cercetatorii de la respectiva universitate au intervievat peste 100.000 de oameni si au descoperit ca 40% dintre cuplurile care s-au declarat fericiti impreuna faceau sex in medie de trei sau patru ori saptamanal. Suna grozav.

Si asta nu e tot secretul! Aceeasi statistica releva ca 35% dintre femeile cu viata sexual nemaipomenita si 41% dintre barbatii care se pot lauda cu acelasi lucru dorm… complet dezbracati alaturi de partener.

Dar ne-am luat cu vorba si discutand doar despre sex, am ignorat un ingredient minune al momentelor intime: romantismul – mai exista in cupluri sau nu?
 

Conform rezultatelor unui chestionar publicat in cartea The Normal Bar (disponibila pe amazon.com), aproape 50% dintre cuplurile intervievate au admis ca nu prea mai merg la intalniri sau la cine relaxante, iar unii chiar n-o mai fac deloc.

Preluand highlight-urile acestor recente descoperiri, concluzia ar fi ca timpul petrecut intre asternuturi e crucial pentru “sanatatea” unui cuplu, dar nu uita nici de micile escapade din rutina cotidiana! Foloseste-ti creativitatea si mentine-ti relatia fericita!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.