Cele mai utilizate pozitii de sex

By  | 

Este greu să spunem câte poziţii de sex există, pentru că totul depinde şi de imaginaţia fiecăruia – poţi „modifica” anumite poziţii pentru a fi pe placul tău. Unele dintre ele sunt banale, altele foarte incitante, unele simple, altele pot provoca accidente, însă cu siguraţă toate produc plăcere! Iată care sunt cele mai utilizate poziţii de sex:

 

Tradiţionalul misionar

Poate că această poziţie este considerată plictisitoare, dar rămâne prima în topul celor mai utilizate de cuplurile din toată lumea. De ce? În primul rând, este destul de simplă, permite apropierea fizică dintre parteneri şi contactul vizual, partenerii se pot săruta sau chiar vorbi în timpul sexului. Din păcate, poate fi obositoare pentru bărbat, iar femeia nu poate face mare lucru decât să ridice picioarele.
 

Femeia deasupra

Mulţi bărbaţi se plâng că femeile nu fac nimic în pat, deci această poziţie este perfectă pentru ca el să se odihnească în timp ce tu faci toată treaba. Şi de această dată contactul vizual există şi te poţi apleca pentru a-l săruta. De asemenea, tu controlezi totul, deci este mai simplu să ai orgasm.
 

Linguriţa

Aceasta este o poziţie intimă pentru „leneşi” sau pentru cei care abia s-au trezit. Deşi nu vă puteţi săruta, apropierea fizică este foarte mare, iar partenerul îţi poate mângâia corpul. Iar partea cu sărutatul nici măcar nu e atât de rea, dacă ne gândim la respiraţia neplăcută de dimineaţă!
 

Doggy-style

Această poziţie este una foarte simplă care nu necesită prea mult efort din partea niciunuia dintre parteneri, însă este perfectă pentru a atinge punctul G. Bărbaţii o adoră în special pentru că se simt în putere. De asemenea, partenerul te poate pălmui peste fund sau trage de păr.
 

Scaunul iubirii

Şi această poziţie este destul de simplă, însă poate fi obositoare pentru femeie. Bărbatul stă pe un fotoliu sau pe marginea patului, iar femeia stă deasupra lui, cu spatele, şi face mişcări sus-jos.
 
Care e preferata ta? 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *