Cele mai tari pozitii de sex… conform fetelor

By  | 

Tu, el, asternuturi confortabile, pozitii de sex si dorinte ascunse – ti se pare cunoscut „scenariul “?

Un studiu efectuat în SUA de o companie producătoare de prezervative a scos la iveală primele cinci poziţii de sex pe care femeile şi bărbaţii le preferă în pat. Diferenţele între sexe sunt peste tot în lume, iar femeile sunt diferite de bărbaţi (nu e sexism, ci purul adevăr!), aşa că nu contează că studiul a inclus doar respondenţi americani. Iată mai jos cele mai tari poziţii de sex după părerea fetelor, dar şi a tipilor:

#DoggyStyle

E o surpriză ? Din vasta categorie de pozitii de sex, aceasta are un potenţial atât de sexy şi a ieşit câştigătoare în unanimitate, pentru că e la fel de apetisantă pentru ambele sexe. E ceva  über-hot pentru noi, fetele, când ne lăsăm astfel dominate în timp ce facem dragoste, nu ? Asta ca să nu mai zicem cât de mult adoră tipii această ipostază în pat

#Misionar

Antica poziţie sexuală, asociată mai tot timpul cu cuplurile învechite, care n-au imaginaţie, nu e de fapt atât de rea. Ba din contră. Această poziţie, în care el stă deasupra ta şi amândoi întinşi în pat vă permite să vă priviţi în permanenţă în ochi, să vă stabiliţi ritmul respiraţiilor deodată şi să treceţi la un nivel extrem de intim al partidei de iubire. Ne place !

#TuDeasupra

E bine şi când deţii controlul, nu? Nu e de mirare că aceasta e pe podiumul celor mai tari poziţii de sex conform fetelor, pentru că îţi dă acel sentiment că tu mânuieşti frâiele, tu stabileşti ritmul şi viteza penetrărilor. Pentru partenerul tău, e de vis, pentru că are o privelişte absolut minunată, nu-i aşa ?

#SusPicioarele

Tu pe spate cu picioarele ridicate pe umerii lui – ce zici de asta ca poziţie în care să încheiaţi sesiunea de dragoste ? În plus, studiile spun că această poziţie îţi permite să ai orgasm mai uşor, deoarece punctul G îţi este stimulat extrem de direct şi de bine. Fii sigură că eşti foarte bine lubrifiată şi roagă-ţi iubitul să înceapă uşor, dar fii sigură că veţi avea parte de senzaţii maxime !

#Lingura

Oh, da! Această poziţie – în care amândoi staţi pe o parte, iar el în spatele tău -, este atât de intimă ! Ea vă permite şi să vă încolăciţi picioarele astfel încât să te simţi o idee mai dominată sau din contră, să le eliberaţi la distanţă unul de celălalt, într-un stil mai relaxat. Depinde de voi !

Comments

comments