Cele mai sexy haine pe care le poți purta în pat, potrivit bărbaților

Pentru a condimenta puțin viața sexuală, multe femei apelează la lenjerii sexy, dar ce le place cu adevărat bărbaților? COSMO a aflat și împărtășește cu tine!

„Pentru mine, un tricou dintr-un material subțire și chiloți obișnuiți arată mai sexy decât orice lenjerie. Mai ales dacă se văd sfârcurile prin material. Una din fostele mele m-a întâmpinat o dată așa când am intrat în casă și m-am excitat instant.”„Ciorapi peste genunchi și nimic altceva.”

„Mi-ar plăcea un corset roșu, jartiere, pantofi negri cu toc înalt și să fie machiată, dar oricum se simte ea sexy funcționează. Dacă ar fi să aleg un singur lucru ar fi jartierele în orice culoare în afară de bej.”

Citește și: Cum să te simți sexy în pat 

„Pentru mine, port-jartierele și jartierele sunt grozave. Îmi place și când rămâne cu hainele pe ea și le dau la o parte cât să ajung la zonele cheie.”

„Pantaloni de pijama pufoși și un tricou prin care se văd sfârcurile.”

„Mi-am dat seama că cel mai mult am fost atras de o femeie când era îmbrăcată cu pantaloni scurți, un tricou vechi și avea părul prins în coadă.”

„Unul din tricourile mele, care e mare pentru ea.”

„Cred că varietatea contează cel mai mult. Există multe lucruri sexy, dar e interesant să le schimbi des. Dar favorita mea este o fustă scurtă… fără chiloți pe dedesubt.”

Citește și: Pregătește-ți corpul pentru ținute sexy 

 

 

*articol preluat din Cosmopolitan UK (autor: Paisley Gilmour)

1 comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.