Cele mai populare cadouri de Valentine’s Day

Bomboane

Toata lumea iubeste bomboanele de ciocolata iar cu aceasta ocazie poti sa ii cumperi bomboanele preferate sau sa incerci un sortiment nou deosebit. Nu ar strica sa adaugi si o felicitare amuzanta pe care este obligatoriu sa scrii tu! Scrie cateva cuvinte sincere si semneaza-te.
 

Bijuterii

Nu este obligatoriu sa cumperi ceva scump, din metale pretioase sau impodobite cu pietre rare, ci poti alege o bijuterie din argint sau otel inoxidabil. Alte materiale cool pentru bijuterii sunt lemnul, osul si pielea. Alege ceva ce se asorteaza cu o alta bijuterie pe care o are.

Flori

Nici o sarbatoare nu trebuie sa treaca fara flori. O alternativa buchetului de flori este ghiveciul, care are o viata mai lunga, sau poate chiar un bonsai. Acesta cere o atentie deosebita si trebui daruit unei persoane responsabile.

Certificate cadou

Te-ai pierdut in varietatea de culori si modele? Mai toate lanturile mari de magazine ofera si certificate valorice pe care le poti face cadou. Este mai simplu pentru tine si mai placut pentru cel care il va primi pentru ca va avea ocazia sa isi aleaga exact ce ii place. Si va nimeri marimea din prima.
 

O intalnire

Nimic nu spune “te iubesc” mai bine decat o intalnire romantica bine pusa la punct. Astfel ii demonstrezi celui drag cat de bine il cunosti si cat de mult il apreciezi atunci cand te ocupi cu grija de toate detaliile unei intalniri perfecte. Tu esti cel mai frumos cadou, pana la urma!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.