Cele mai populare 5 fetish-uri la barbati

Această atracţie neobişnuită este considerată fetish doar dacă influenţează extrem comportamentul  unei persoane. Fetish-urile se mai pot manifesta şi ca o simplă dorinţă de variaţie a vieţii sexuale.

 

Fetish-ul pentru piercing-uri

Extrem de populare în rândul tinerilor, acestea reprezintă pentru unii bărbaţi o necesitate la partenerele lor sexuale. Unul dintre cele mai excitante piercinguri pentru bărbaţi este cel din limbă, care oferă o senzaţie intensă în timp ce este satisfăcut oral.

Accesoriile din piele sau latex

Acestea dau partidelor de sex o tentă aproape pornografică, la care bărbaţii visează din când în când, deşi au relaţii stabile. Cine poate rezista unei ”bad girl” îmbrăcată într-un costum negru, mulat?

Dominator vs. Dominat

Spre mare uimire a multora, bărbaţii preferă cel mai adesea să fie dominaţi, iar femeile nu pot să refuze o asemenea plăcere. Dominatoarele îşi pedepsesc ”supuşii” în diferite feluri deosebit de…excitante!

Păcat că bărbaţii care îşi doresc să fie dominaţi doar în dormitor şi nu îşi lasă partenerele ”la conducere” şi în viaţa reală.

Fetish-ul pentru mâini şi picioare

Unii bărbaţi au o predilecţie pentru picioarele femeilor. Le place să le lingă, să le sărute, să le muşte degetele. Pentru aceştia nu mai contează dacă partenera este frumoasă sau nu atât timp cât îi lasă să îşi facă de cap cu degetele lor.

Fetish-ul pentru lenjeri intimă

Bărbaţii care au ca fetish obiectele vestimentare ale femeilor, adoră să miroasă la propriu lenjeria intimă a partenerelor, după ce este purtată. Fiecare femeie are un parfum al corpului propriu, care o deosebeşte de celelalte femei.

 

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.