Cele mai multe dintre cuplurile obisnuite se cearta, in medie, de 312 ori pe an

Cercetatorii britanici au descoperit ca firele de par aruncate in chiuveta, urmele de murdarie din vasul de toaleta si intervalul de timp prea mare de care are nevoie unul dintre parteneri pentru a se pregati inainte de a iesi in oras reprezinta cele mai des invocate motive de cearta din viata de cuplu.

Intr-un top al acestor motive urmeaza schimbarea postului TV fara acceptul partenerului si neinlocuirea sulurilor de hartie igienica de la baie.

Persoanele care uita sa coboare capacul de toaleta, uita luminile aprinse, lasa cesti murdare prin casa, uita prosoape ude pe podea sau in pat, pastreaza tot felul de lucruri inutile si nu trag apa la toaleta au mari sanse de a-si enerva partenerii de cuplu.

Potrivit expertilor britanici, cele mai multe dintre certuri izbucnesc in cursul serii de joi, cu putin inainte de ora 20.00, iar o cearta dureaza, in medie, aproximativ 10 minute.

Studiul a fost comandat de patronii site-ului betterbathrooms.com si a fost realizat pe un esantion de 3.000 de persoane.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.