Cele mai frumoase citate despre dragoste

În luna iubirii, COSMO ți-a pregătit o listă cu cele mai frumoase citate despre dragoste.

Chiar dacă trebuie să îi arătăm partenerului că îl iubim în fiecare zi din an, nu strică să avem o zi sau două în care să celebrăm dragostea. Valentine’s Day abia a trecut, însă Dragobetele se apropie cu pași repezi. Dacă vrei să îi oferi iubitului și o felicitare, iată câteva citate pe care le poți scrie pe aceasta.

Cele mai frumoase citate despre dragoste:

„Te iubesc nu doar pentru ceea ce ești, ci si pentru ceea ce sunt eu cand sunt în preajma ta.” (Roy Croft, poet american)

10 citate despre fericire

„Suntem cu toții puțin ciudați. Și viața este puțin ciudată. Iar când întâlnim pe cineva a cărui ciudățenie este compatibilă cu a noastră, creem cu el o conexiune și o ciudățenie mutual satisfăcătoare pe care o numim dragoste. Dragoste adevărată.” (Robert Fulghum, scriitor american)

„Când iubești, descoperi în tine o nebănuită bogăție de tandrețe și duioșie și nici nu-ți vine să crezi că ești în stare de o astfel de dragoste.” (Anton Cehov, scriitor rus)

„Să dăruiești totul, să sacrifici totul fără speranță de răsplată; asta înseamnă iubire.” (Albert Camus, scriitor și filosof francez)

„Începuturile unei iubiri împărtășite sunt tot ce-și poate închipui un om mai fermecător pe lumea aceasta.” (Andre Maurois, scriitor francez)

Cele mai amuzante citate despre sex oral

„Te iubesc și te voi iubi toată viața, iar dacă și după moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna.” (Dante Alighieri, poet italian)

„Dragostea constă în dorința de a da ceea ce este al tău altuia și de a simți fericirea acestuia ca și cum ar fi a ta.” (Emanuel Swedenborg, om de știință și folosif suedez)

„Vom face dragoste în rime îmbrățișate, încrucișate, până când toate nopțile vor fi albe.” (Ionuț Caragea, scriitor)

„Iubirea care se naște pe neașteptate este cel mai greu de lecuit.” (Jean de la Bruyere, filosof francez)

Cum sa te indragostesti pentru totdeauna

„Dragostea nu este un foc pe care-l închidem în suflet; totul ne traăează, vocea, tăcerea, privirea; iar flăcările neacoperite bine izbucnesc mai puternic.” (Jean Racine, dramaturg francez)

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.