Cele mai frecvente „minciunele” pe care le spun barbatii

Ne place să vorbim despre dragoste până la adânci bătrâneţi, dar una e să tânjeşti după iubire şi alta e să ai aşteptări nerealiste de la viaţă şi relaţii în general.

 

 

Uite care-i treaba: în mod inevitabil (doar dacă nu cumvă ai „pile” la Cupidon), unii bărbaţi din viaţa ta te vor dezamăgi. Vrei să trăieşti cu dezamăgirea şi să treci cu vederea anumite minciunele sau eşti destul de curajoasă încât să înfrunţi adevărul? Frazele de mai jos ar trebui să te pună pe gânduri.

Îţi spune subit că e nevoit să lucreze şi în weekend uneori.

Sunteţi împreună de vreo doi ani şi programul lui de muncă a fost mai tot timpul acelaşi, dar subit te anunţă că trebuie să muncească peste program şi să lipsească în weekend-uri? Există o mică posibilitate să se străduiască mai mult la muncă pentru a obţine o promovare, dar dacă nu ţi-a spus nimic despre aşa ceva până acum, cel mai probabil e nesincer.

Poţi alege să crezi că e foarte dedicat profesiei sale, dar sunt mai mult de 50% şanse să te înşele. Confruntă-l direct şi dă-i ocazia să-ţi explice – orice e mai bine decât să treci cu vederea aşa ceva.


Are două telefoane mobile.

Eşti puţin nelămurită, dar îl crezi pe cuvânt când îţi spune cu naturaleţe că unul e doar pentru prieteni şi familie, în timp ce celălalt e rezervat colegilor de muncă şi afacerilor. Da, există barbaţi (şi femei!) care au atât mobil personal, cât şi unul de serviciu, fără să aibă nimic de ascuns.

Dar atunci când îţi permite să umbli cu unul dintre telefoanele sale, însă îţi interzice să te atingi de celălalt, înseamnă că are ceva de ascuns. Totuşi, rezolvă dilema cu diplomaţie, fără să-i faci scandal dacă nu ai nicio dovadă.

 

Dă din umeri când îl întrebi cine e femeia misterioasă care îl tot sună.

Ar putea suna exagerat, dar sunt foarte multe femei care pică în această capcană. Deşi îşi dau seama că partenerul lor e sunat în mod constant de o femeie misterioasă, îl cred  atunci când el răspunde dând din umeri: „Nu ştiu cine e femeia asta, nu am vorbit cu ea în viaţa mea”.

Ei, bine, şansele ca versiunea lui să fie adevărată sunt cam de…1%. Cel mai probabil, e o tipă nouă cu care a flirtat de curând şi care se pare că vrea mai mult de la el.
 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.