Cele mai cool locuri pentru sex in aer liber

În parc

Faceţi o plimbare nocturnă în parc şi fiţi obraznici pe o bancă retrasă. Poartă o fustă lejeră, fără lenjerie intimă şi aşează-te în poala lui. Chiar dacă nu aţi plănuit momentul, nu va rezista tentaţieide a te avea pe loc. În plus, parcurile sunt concepute pentru a încuraja mişcarea, iar voi o faceţi atât de bine…

Pe acoperişul blocului

Dacă blocul pe care plănuiţi întâlnirea este mai mic decât cele din jur, vă recomandăm să aşteptaţi lăsarea întunericului pentru o partidă de sex ”la înălţime”. Dacă este un bloc înalt, puteţi risca şi pe lumină dacă aveţi grijă să blocaţi uşa de acces. Privitorii nu sunt invitaţi.

În maşină

Deşi nu recomandăm să faceţi sex în timp ce unul din voi conduce, puteţi începe preludiul. Când tensiunea sexuală atinge apogeul, trageţi pe dreapta într-un loc retras şi finalizaţi ce aţi început. Vă recomandăm, binenţeles, să încercaţi asta doar pe întuneric.

Pe plajă

Chiar dacă nisipul şi apa au inconvenientele lor, trebuie să vă lăsaţi pradă pasiunii măcar o dată pe plajă. În apa mării nu vă recomandăm să riscaţi, din cauza microbilor. 

În pădure

De ce să nu vă abateţi de la cărare pentru o partidă intensă de sex în picioare? Sprijină-te de un copac şi lasă-l pe iubitul tău să te penetreze pe la spate. Puteţi începe cu sex oral, doar dacă aveţi o păturică pe care să îngenunchezi. Sperăm doar că nu vă veţi depărta prea tare de l cărare să vă întrerupă un urs curios.

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.