Cele mai comune temeri sexuale ale femeilor

Există anumite subiecte ce țin de sex despre care ne este jenă să discutăm, dar la care ne gândim deseori. Exact în situații de acest gen te poți baza pe COSMO!

Am solicitat părerea specialiștilor în legătură cu cele mai indecente, dar arzătoare probleme pe care noi, femeile, ni le facem. Iată verdictele!„Oare sunt destul de strâmtă?”

Fiecare femeie este diferită și niciun vagin nu seamănă cu altul. Atunci când ești suficient de lubrifiată și relaxată, vaginul tău se va „deschide”, permițând penetrarea. El este, însă, elastic, și se strânge la loc, indiferent cât de des ai făcut sex sau câți parteneri sexuali ai avut. În general, bărbații nu prea sesizează diferențele dintre femei.

Pentru a te simți mai sigură pe tine, încearcă exercițiile Kegel, despre care poți citi mai multe aici. De asemenea, în unele poziții (linguriță, de exemplu) vei părea mai strâmtă.

„El îmi vorbește murdar în pat, dar mie îmi e jenă”

În primul rând, nu te simți niciodată obligată să faci ceva ce nu îți dorești! Dacă nu vrei să vorbești murdar în pat, partenerul ar trebui să te înțeleagă și să nu insiste. Dacă el continuă să o facă, ceea ce nu te face să te simți în largul tău, vorbește deschis cu el despre asta. Puteți face un compromis: permite-i să vorbească murdar doar din când în când, dar fără să folosească anumite cuvinte care te deranjează.

Citește și: Învață să vorbești „murdar” în pat 

„Oare îi fac sex oral bine?”

Întreabă-l! Cere-i să-ți spună ce îi place și ce nu îi place, să te ghideze. Și, cel mai important, fă-i sex oral din plăcere, nu din obligație. Încercați 69, pentru ca și tu să simți plăcere în acest timp – asta îl va excita și mai mult! Dacă pare că te plictisești sau că te străduiești prea mult, va crede că nu o faci cu plăcere și nu va savura nici el momentul.

„Îmi e jenă să îi spun că vreau să mă plesnească sau să mă tragă de păr”

Comunicarea deschisă este foarte importantă într-o relație, iar fanteziile trebuie împărtășite cu partenerul. Nu trebuie decât să îi spui că ți-ar plăcea să te pălmuiască ușor peste fese sau să te tragă de păr și cel mai probabil va fi de acord. Dacă te face să te simți mai bine, mai mult de jumătate din adulți fac asta în timpul sexului, deci nu trebuie să îți fie jenă!

„Am celulită!”

Orice bărbat matur este conștient de faptul că femeile pot avea celulită, vergeturi sau puțină burtică. Dar nu le pasă! Stai liniștită, niciun bărbat sănătos la cap nu va ajunge cu tine în pat și se va opri brusc pentru că a observat că nu ai corpul perfect. Până la urmă, nici ei nu arată ca niște modele și, ghici ce, și ei pot fi complexați!

Citește și: Celulita – cauze, tratamente, nutritițe

Tu ce temeri sexuale ai?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.