Cele mai comune greșeli pe care cuplurile le fac în dormitor

Pentru a te putea bucura de partide grozave de sex, ar trebui să eviți aceste greșeli pe care multe cupluri le fac în dormitor.

O relație în care partenerii nu se simt împliniți din punct de vedere sexual nu poate fi o relație bună. Sexul este o parte importantă din viața multora dintre noi, deci ar trebui să faci tot posibilul pentru a evita aceste greșeli.Cele mai comune greșeli pe care cuplurile le fac în dormitor

Nu comunică

Comunicarea este foarte importantă în orice aspect al relației, cu atât mai mult dacă vrei să ai o viață sexuală bună. Mulți dintre noi ne temen să discutăm deschis cu partenerul – poate ne va judeca, poate se va supăra, poate nu va accepta propunerile noastre. Însă trebuie să ai încredere în partenerul tău și trebuie să discuți sincer cu el despre sex. Spune-i ce nu îți place și ce ți-ai dori, doar așa te vei putea bucura de sex grozav.

Citește și: Cum să-ți crești singură libidoul 

Nu le pasă de preludiu

Cu siguranță și partidele de sex rapide au farmecul lor, dar preludiul este foarte important. Sexul nu înseamnă doar penetrare! Propune-i partenerului tău să vă faceți masaj reciproc, apoi treceți la săruturi, sex oral… și nu vă grăbiți.

Nu sunt deschise la lucruri noi

Oricât de bun e sexul, poate deveni plictisitor la un moment dat. Pentru a nu intra în rutină, încearcă des lucruri noi. Folosiți poziții diferite, faceți sex în locuri noi (la duș, sprijiniți de perete, pe fotoliu, pe birou etc), încercați jucăriile sexuale, împărtășiți-vă fanteziile.

Citește și: Diferențele dintre sex bun și sex grozav 

Nu sunt spontane

V-ați obișnuit să veniți de la muncă, să faceți ceva de mâncare, apoi vă uitați la un film, faceți un duș, vă duceți „la culcare” și faceți sex. Nu e un scenariu rău, dar nu te-ai plictisit să faceți sex doar așa? Fiți spontani! Faceți sex dimineața la prima oră, imediat cum vă întoarceți de la birou, în timp ce așteptați să fie mâncarea gata… posibilitățile sunt nelimitate.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.