Cele mai comune greseli pe care barbatii le fac in pat

Din cauza lipsei de comunicare, bărbații fac anumite greșeli în pat fără să își dea seama. Iată care sunt cele mai comune dintre ele.

Un bărbat nu este bun la pat pentru că pur și simplu este, ci pentru că a discutat deschis despre sex cu partenerele tale sau a căutat multe informații pe internet sau în reviste. Dat fiind că suntem diferiți și avem nevoi diferite, este ușor pentru ei să facă anumite greșeli în pat.

3 pozitii sexuale de incercat in 2016

Iată care sunt cele mai comune greșeli pe care bărbații le fac în pat:

Nu se concentrează pe preludiu

Preludiul este foarte important, indiferent dacă partenera se excită sau nu ușor. Nu te grăbi! Sărut-o și mângâi-o pe tot corpul, evitând ceva timp zona intimă. În acest fel, când vei ajunge în sfârșit acolo, se va simți ca în al nouălea cer.

Invata-l sa iti faca cel mai bun sex oral!

Sunt prea agresivi cu clitorisul

Cei mai mulți bărbați nu realizează cât de sensibil este clitorisul – poate și din cauza filmelor porno, unde clitorisul este frecat cu putere un minut, iar femeia are cel mai puternic orgasm. În realitate, această zonă este foarte sensibilă, iar atingerile tale trebuie să fie foarte delicate.

Prieteni cu beneficii: 6 reguli pentru o relatie reusita

Schimbă ritmul când ea spune „nu te opri, continuă așa”

Ce poate fi mai enervant decât să fii aproape de orgasm, să îi spui partenerului să continue exact așa… iar el să schimbe ritmul? Într-o zecime de secundă orgasmul a și dispărut. Dacă partenera este aproape de orgasm, NU. SCHIMBA. NIMIC.

Așa cum am spus și mai sus, lipsa comunicării este principalul vinovat aici. Pentru a te bucura de sex grozav, este necesar să discuți cu partenerul despre nevoile și dorințele tale.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.