Cele mai comune 3 motive de despartire

O femeia obișnuită are cel puțin trei relații până se căsătorește, ceea ce înseamnă că va trece prin cel puțin două despărțiri dramatice de-a lungul vieții.

Iată care sunt cele mai comune 3 motive de despărțire:

Partenerul s-a transformat într-un străinOrice persoană încearcă să facă o impresie bună la începutul unei relații, deci este normal ca atunci când ne arătăm „adfevărata față” să mai apară conflicte. Diferențele nu sunt mereu îngrozitoare, însă îți dai seama că partenerul este, de fapt, o persoană cu totul diferită. Multe femei se simt trădate când realizează că iubitul nu este persoana de care s-au îndrăgostit.

Cele mai ciudate povesti de despartire

Partenerul a devenit plictisitor

Toate relațiile au trei faze: faza „luna de miere”, faza „cuplul bătrân căsătorit” și faza „pentru totdeauna”. Nu toate cuplurile ajung până la ultima fază. Deși cea de-a doua are anumite beneficii, multe cupluri se despart în acest punct pentru că relația nu mai evoluează în niciun fel și a devenit plictisitoare, doar o rutină. Din păcate, cei mai mulți oameni nu își bat capul să repare o relație, ci caută ceva nou.

Ce inseamna de fapt replicile de despartire?

„Îmi doresc mai mult!”

Mai mult, mai mult, chiar și mai mult! Vrei mai multă atenție, ai mai multe așteptări de la partener decât aveai la început, iar asta poate duce la despărțire. Bineînțeles, e bine să nu te mulțumești cu prea puțin, dar ai grijă să nu renunți la o relație bună.

Așadar, iată cele mai comune trei motive de despărțire – lăsând infidelitatea deoparte.

 

*articol preluat din Cosmopolitan NG

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.