Cele mai ciudate povesti de despartire

Credeai că tu te-ai despărțit într-un mod ciudat de un tip? Mai ghicește odată… Iată 7 povești de despărțire care te vor lăsa cu gura căscată.

În mai puțin de 24 de ore, pe thread-ul Reddit numit „Why is your ex an ex?” („De ce este fostul tău fostul?) s-ar strâns peste 13,000 comentarii. Persoanele care au răspuns au vorbit despre cele mai ciudate povești de despărțire prin care au trecut. Iată cele mai interesante dintre ele:Despărțire în era Facebook. Fun facts

  1. A făcut sex cu o prostituată din Las Vegas și mi-a spus asta de parcă ar fi o experiență grozavă pe care trebuie să o împărtășești.”
  2. „Mi-am dat seama că relația nu funcționează bine pentru mine, apoi am aflat că mă înșela. După ceva timp, am aflat că tipa cu care mă înșela avea 14 ani; el avea 34 de ani la momentul respectiv.”
    (întrebată de ce nu a spus nimănui despre această relație ilegală, persoana respectivă a răspuns că avea doar 18 ani în acel moment, iar acum regretă decizia făcută)
  3. „Am aflat că era căsătorită și era o patologică.”
  4. Mă acuza că îl mint că am făcut un avort spontan, deși era clar că nu mă simțeam bine – vomitam, abia mergeam și nu m-am dus la muncă.”
  5. „S-a culcat cu un tip în timp ce eu eram plecat din oraș… la înmormântarea bunicii mele.”
  6. „M-a înșelat luni de zile, apoi a vandalizat mașinile prietenilor mei și a fost arestat.”
  7. „Mereu am avut impresia că ascunde ceva de mine, dar nu îmi dădeam seama ce. Într-o zi, și-a lăsat email-ul deschis pe calculatorul meu și am aflat că ea și SOȚUL său vindeau o mașină. Îmi spusese că sunt divorțați demult. Am sunat la numărul afișat, iar tipul mi-a spus că sunt încă împreună.”

Parcă acum te simți mai bine când te gândești în ce fel te-ai despărțit tu de foștii tăi, nu-i așa?

Ce înseamnă de fapt replicile de despărțire?

 

*articol preluat din Cosmopolitan UK

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.