Cele mai bune sfaturi COSMO pentru dezvirginare

Ai de gând să faci sexi pentru prima oară și ești emoționată? Citește sfaturile noastre pentru dezvirginare, pentru a te bucura de cea mai plăcută experiență!

Să faci sex pentru prima dată este, într-adevăr, ceva special, însă trebuie să știi că viața ta nu se va schimba prea mult după ce vei face acest pas. În fond, toată lumea face sex, este ceva normal și natural, deci lasă emoțiile deoparte.

Iată sfaturile noastre pentru dezvirginare:

În primul și în primul rând, trebuie să știi că îl vei ține minte toată viața pe tipul cu care ți-ai pierdut virginitatea. Nu spunem să aștepți până la căsătorie pentru a face sex, dar încearcă să o faci cu un tip care chiar ține la tine. Dacă nu te simți pregătită, mai așteaptă, nu e nicio grabă! Dacă tipul pune presiune pe tine, nu e tocmai ok.

Care este vârsta medie la care tinerii își încep viața sexuală

Apoi, să nu ai așteptări prea mari de la ce se va întâmpla – primele partide de sex nu sunt niciodată prea reușite. Da, există și fete care pot avea orgasm chiar din prima, dar nu te aștepta ca aceasta să fie cea mai grozavă partidă de sex din viața ta.

Cât despre durere... ei bine, da, cel mai probabil te va durea, dar liniștește-te, nu e atât de oribil precum crezi. Roagă-ți partenerul să te penetreze ușor și folosiți lubrifiant – chiar dacă ai impresia că nu e nevoie, te va ajuta foarte mult.

Dacă îți faci griji în ceea ce privește sângele, încă o dată… liniștește-te! În cele mai multe cazuri e vorba de numai câteva picături, deci pune un prosop pe pat și nu-ți mai face atâtea griji.

Ce trebuie să știi înainte să-ți începi viața sexuală

De asemenea, nu uita de protecție! Dintr-un motiv sau altul, unele fete cred că nu ai cum să rămâi însărcinată prima dată. Din păcate, ai cum. În plus, nu te juca cu bolile cu transmitere sexuală! Prezervativele sunt un must have!

Nu uita să o iei ușor. Pentru a te simți cât mai confortabil, dar și pentru a te putea lubrifia suficient, preludiul este foarte important, deci petrece cât timp este necesar cu acesta.

Nu în ultimul rând, dacă vrei să te oprești în orice moment, spune-i partenerului. Doar pentru că ai decis că vrei să faci sex nu înseamnă că nu te poți răzgândi! De asemenea, feedback-ul este foarte important, spune-i dacă te simți ok sau nu.

Dezvirginarea poate fi o experiență plăcută, dar și neplăcută – totul depinde de tine!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.