Cele mai bune replici de soptit in pat

By  | 

Preludiu

Tinand cont de faptul ca abia ati dat startul actiunii, e momentul ideal pentru a folosi cuvinte care indica excitatia si confirma placerea. Este incurajator pentru el sa stie ca simplul lui sarut te “monteaza” pentru sex si iti aprinde cheful pe loc.

Rosteste suav chestii de genul: “Te vreau atat de mult!”, “Nu ma mai satur sa te sarut” sau “Nu mai pot sa ma dezlipesc de tine!”. Fii creativa si variaza pe aceeasi tema. Ideea e ca el sa simta ca il gasesti irezistibil – aceasta senzatie il va flata.

Daca te simti cu adevarat nebunatica si vrei sa-i arati si lui asta, surprinde-l cu exclamatii mai… indecente. Ordona-i, privindu-l cu inteles: “Dezbraca-te acum!” sau “plange-i-te” pe un ton de rasfatata: “Sunt deja uda!”, “Vreau sa te simt in mine!”.

Iubitul tau va fi deosebit de excitat auzindu-te vorbindu-i astfel si vazandu-te… gata infierbantata il va cataliza catre pasul urmator.

Mijlocul actiunii

In timpul partidei de sex oral si al actului sexual propriu-zis, tipii mai au nevoie si de cateva validari ale propriilor talente la satisfacerea corecta a partenerei lor. Asa ca evita exprimarile ambigue (in urechile lor) gen: “Oh, da, ce bine e cand imi faci asa!”. Se va intreba: “Ce bine e cand iti fac… ce anume?”.

Da detalii: “Mor de placere cand te lipesti asa de mine!” sau: “Ma innebunesti cand iti misti limba asa”. Da-i de stire si cand te apropii de orgasm, deoarece astfel ii cresti nerabdarea si il incurajezi indirect sa continue in acelasi mod, pana cand obtine… victoria.

Daca te mai poti concentra in timpul orgasmului, incearca si alte replici. Dar doar daca chiar te simti in stare – sa nu para ca ti-ai invatat textul de acasa. “Da, asa!” – e exclamatia ideala si fireasca pentru a-l asigura ca ceea ce presteaza e placuuut!

Postsex

Afirmatiile deschise, cum ca partida de sex pe care doar ce-ati incheiat-o a fost foarte buna, il incinta pe iubitul tau. O varianta mai putin siropoasa a replicii “Asta a fost cea mai tare partida de sex din viata mea” este: “Sexul e mereu grozav intre noi, dar acum parca a fost divin!”.

Daca ai doar o aventura schimba exprimarea, dar pastreaza ideea: “Asta da partida de sex!”. Daca nu-i mentionezi nimic, respectivul va crede probabil ca prestatia lui a fost doar asa si asa. Deloc magulitor…

El e curios sa afle si ce anume ti-a placut cel mai mult, deoarece asociaza placerea lui cu a ta. Arunca-i pastila pentru data viitoare: “O sa fie cam greu sa egalam partida asta, dar abia astept sa exersam”. Ii confirmi ca partida a fost una extraordinara, dar in acelasi timp ii dai de inteles ca deja visezi cu ochii deschisi la continuarea ei.

Comments

comments

2 Comments

  1. x

    9 November, 2018 at 14:13

    Super folositor, am rupt tot!

  2. ciuciu

    7 February, 2018 at 22:24

    ms nult de tot ma ajutat in pat si o fost super hot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *