Cele mai bune pozitii pentru sex in masina

Dacă acum câteva zile ţi-am oferit nişte sfaturi pentru o partidă de sex în maşină reuşită, astăzi îţi vom prezenta şi câteva poziţii pe care le poţi încerca în acest spaţiu mic.

Prin filme sexul în maşină pare cel mai uşor lucru din lume, însă în viaţa reală nu e chiar aşa. Nu sunt foarte multe poziţii ce pot fi încercate, iar locul este potrivit mai mult pentru o partidă scurtă, dar pasională. Iată cele mai bune poziţii pentru sex în maşină:

În primul rând, cu siguranţă te gândeşti la sex oral pe care îl oferi partenerului tău în timp ce stă la volan. Acesta este cel mai simplu mod de „a te distra” în maşină, pentru că şansele să fiţi prinşi sunt foarte mici. Dar încercaţi totuşi să parcaţi maşina înainte să începeţi, pentru a nu avea un accident din cauză că şoferul nu mai reuşeşte să se concentreze.

Tot pe locurile din faţă mai poate fi încercată o poziţie, de data aceasta cu amândoi stând pe locul pasagerului. Partenerul tău stă pe scaun, iar tu stai deasupra lui, cu faţa spre el. Puteţi lăsa scaunul în poziţie normală sau să îl lăsaţi pe spate.

Apoi trecem la bancheta din spate, unde este ceva mai mult loc. Puteţi încerca şi aici poziţia anterioară, sau tu poţi sta de această dată cu spatele la el, sprijininidu-te de scaunul din faţă. Şi de această dată, puteţi fixa scaunul cum doriţi – îl lăsaţi în poziţie normală sau îl împingeţi în faţă.

Dacă maşina este destul de spaţioasă, puteţi încerca aici şi poziţia linguriţă, în care partenerii stau întinşi pe o parte, ea cu spatele la el. Cât despre misionar, este recomandat să fie evitată această poziţie, pentru că poate crea o senzaţie de clautrofobie.

Iar dacă sunteţi fani BDSM, puteţi încerca centurile de siguranţă. Cel mai simplu este ca unul dintre voi să stea întins pe spate cu mâinile ridicate… iar mai departe ştiţi voi ce să faceţi.

Tu ai încercat vreodată aceste poziţii în maşină?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.