Cele mai bune motive pentru care sa stai deasupra in timpul sexului

Bărbații adoră atunci când femeia stă deasupra, dar tu nu ești prea convinsă? Iată câteva motive care te vor face să urci mai des pe partenerul tău în timpul sexului.

Ambii parteneri se bucură de o vedere plăcută. Pentru el e ca o petrecere a sânilor, iar pentru tine o petrecere a abdomenului.

Nu trebuie să aștepți ca el să îți mângâie sânii. Mâinile tale sunt libere și te poți juca cu sânii tăi foarte simplu din această poziție.

Partenerul tău îți poate stimula clitorisul foarte ușor.

Îți poți stimula singură clitorilos chiar mai ușor. E ca și cum călărești o persoană pe care o placi și care are atașată de ea un dildo și, de asemeni, te masturbezi.

Tu controlezi viteza, dar și cât de adâncă va fi penetrarea, ceea ce e foarte important, mai ales dacă partenerul are un penis imens.

Îți antrenezi coapsele în timp ce simți plăcere! Nu există mod mai plăcut de a face sport!

Poți transforma sexul într-un dans sexy, pentru că, hai să recunoaștem, arăți și te simți sexy când îți arunci părul. Mulțumim de inspirație, clipurilor muzicale din anii ’90!

Dacă obosești, el poate prelua controlul situației. Doar pentru că ești deasupra nu înseamnă că nu te poate mișca el sau că nu te poate ține de șolduri pentru a se mișca el sub tine.

*articol preluat din Cosmopolitan US

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise