Cele mai bune ceaiuri afrodisiace

Nu este nevoie să arunci banii pe diferite tratamente pentru tratarea disfuncţiei erectile sau pentru creşterea libidoului. Există o mulţime de produse naturale afrodisiace, cele mai cunoscute şi mai folosite fiind ceaiurile. Acestea reprezintă o alternativă mai sănătoasă, dar şi mai eficientă şi ajută la reechilibrarea şi detensionarea organismului. COSMO ţi-a pregătit o listă cu 5 dintre cele mai bune ceaiuri afrodisiace

Ceaiul de Ginko biloba

Ajută la dilatarea vaselor de sânge periferice, determinând o creştere a fluxului de sânge din arterele şi venele penisului. Este, deci, un remediu foarte bun pentru disfuncţia erectilă, însă nu afectează presiunea sanguină generală!

Ceaiul de Maca

Maca, rădăcina unei plante crescute în munţii din Peru, măreşte rezistenţa la efort, fertilitatea, creşte apetitul sexual şi întreţine o funcţionare optimă a organelor sexuale. Acest ceai reglează mobilitatea spermatoizilor şi acţionează şi asupra foliculilor ovarieni care sunt responsabili pentru eliberarea ovulului.

Ceaiul de Ginseng

Ginsengul este unul dintre cele mai cunoscute afrodisiace, fiind folosit din cele mai vechi timpuri. Într-un tratat oriental clasic al medicinei indiene se spune că acesta le dă bărbaţilor vitalitatea şi vigoarea unui taur, iar de curând a fost atestat de ştiinţa occidentală ca având într-adevăr un efect afrodisiac puternic.

Ceaiul de ghimbir şi scorţişoară

Acest ceai îmbunătăţeşte circulaţia din zona pelviană şi din partea inferioară a abdomenului, fapt care creşte libidoul. De asemenea, acest lucru duce şi la creşterea lubrifierii vaginului. Ghimbirul are un efect imediat şi poate fi adaugat şi în vin sau consumat cu o linguriţă de miere.

Ceaiul de busuioc

Printre beneficiile busuiocului se numără şi stimularea apetitului sexual şi îmbunătăţirea circulaţiei sanguine, dacă acesta este consumat cu regularitate. De asemenea, are efecte calmante, relaxante, ce reechilibrează sistemul nervos.
 
Tu ai încercat aceste ceaiuri? Nu mai ezita!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.