Cele 5 reguli ale sexting-ului

By  | 

1. Increderea

Nu poti sa trimiti un mesaj pe telefonul unei persoane in prezenta careia nu te simti in largul tau. Numai daca relatia voastra se afla intr-un anumit stadiu, puteti trece la flirt prin SMS sau chiar sa depasiti acest nivel. Daca nu ai incredere in destinatar, o sa stai in permanenta cu teama de reactia lui si asta va spulbera toata distractia.

2. Sterge

Nu pastra mesaje-text sau poze compromitatoare in telefonul tau mobil. Salveaza-le eventual in computerul tau sau sterge-le definitiv. Nu stii niciodata cand vreun amic mai curios iti va umbla prin inbox sau cand tentatia va fi asa mare incat sa nu te poti abtine de la a te lauda cu pozele pe care le detii in memoria mobilului. In plus, pentru a pastra materiale foto, ar fi frumos din partea ta sa ceri permisiunea persoanei din poza trimisa via SMS.

3. Nu te imbata inainte

Pentru a prinde curaj, unii consuma alcool inainte de a incepe o runda de mesaje deocheate. S-ar putea sa nu fie totusi o idee buna, avand in vedere ca ceea ce tie ti se pare haios si excitant ar putea fi de-a dreptul jenant pentru cel care primeste mesajul. Si-atunci, scopul s-ar duce pe apa sambetei.

4. Pastreaza limitele

Chiar daca la un moment dat te ia valul, pastreaza limbajul in limitele decentei. Acelasi sfat este valabil si in ceea ce priveste materialele multimedia trimise. O poza sexy nu trebuie neaparat sa fie total explicita. Plus ca apogeul trebuie pastrat pentru intalnirea dincolo de telefonul mobil.

5. Verifica numarul

Inainte sa expediezi mesajul, asigura-te ca destinatarul este cel vizat. Nu ai vrea ca un mesaj cu subinteles sa ajunga la mama ta, la seful tau sau chiar la fostul.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *