Cel mai sexy atu al unei femei

200 de bărbați participanți la un studiu au dezvăluit că entuziasmul este cea mai sexy “armă” pe care o femeie o poate deține în așternuturi (încrederea e pe locul al doilea, iar tehnica pe locul al treilea). Folosește aceste strategii pentru a-i demonstra că savurezi fiecare secundă.

Vorbește “murdar”

Asta nu înseamnă că trebuie să folosești limbajul vedetelor porno – doar vorbește mult despre sex. Spune-i cât de bine se mișcă atunci când e deasupra ta, sugerează o poziție pe care s-o încercați, amintește-i de partida-fulger pe care ați savurat-o în mașină etc. Cu cât vorbești mai mult despre toate astea, cu atât mai convins va fi că sexul cu el e ca o escapadă în Paradis.Ce vor barbatii in pat

Preia inițiativa

Bărbații nu sunt chiar pricepuți la interpretarea semnalelor subtile, așa că transmite-i mesajul “Te vreau acum” într-un mod cât se poate de evident. Creează-ți obiceiul de a iniția tu sexul din când în când și fă-o atunci când se așteaptă mai puțin – la duș, de exemplu.

Lasă-ți mâinile să exploreze

În timpul sexului, nu te limita la gemete, folosește și limbajul trupului pentru a-i arăta că ești 100% implicată. Atinge-ți sânii, interiorul coapselor, pune-i mâna pe fund, pe spate, oriunde. Nu numai că îi arată cât de atrasă ești de el, dar îi oferă și o “priveliște” de neuitat.

Ce cred barbatii ca vor femeile in pat

Surse: Sadie Allison, autoare a Tickle his Pickle; Ava Cadell, fondator al Loveologyuniversity.com

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise