Cea mai penibilă întâmplare de la prima întâlnire. Povești de la bărbați

Prima întâlnire este întotdeuna deficilă. Ambii sunteți emoționați, abia vă cunoașteți, vă temeți că veți spune ceva greșit care va strica toată seara… În acest articol am adunat câteva povestiri reale de la bărbați, legat de cea mai peibilă întâmplare pe care au trăit-o la prima întâlnire.

„Am mers la întâlnire la un restaurant foarte drăguț, iar când a venit nota cardul meu a fost refuzat. Mai aveam unul la mine, dar nici acela nu funcționa. Tipa cu care ieșisem a spus că nu are portofelul la ea, așa că a trebuit să merg până acasă să iau niște cash. Pentru ca cei de la restaurant să nu creadă că fugim fără să plătim, am lăsat-o pe ea singură acolo. Cam 45 de minute. Din fericire chiar am mai ieșit cu ea.”

„Abia intrasem la facultate și voiam să impresionez o tipă mai mare decât mine. Am dus-o la un restaurant mai fancy, dar am pronunțat greșit orice citeam din meniu. Însă ei i s-a părut simpatic, iar în prezent suntem căsătoriți.”

„Aveam două întâlniri în aceeași săptămână cu fete cunoscute pe Tinder. Am ieșit cu una dintre ele să bem ceva și de fiecare dată îi spuneam după numele celeilalte… Evident că a enervat-o, iar întâlnirea nu a dus nicăieri.”

„Întâlnirea mergea foarte bine, dar din senin mi s-a făcut greață. M-am scuzat și m-am dus la toaletă, unde am trăit cea mai urâtă diaree din viața mea. De fiecare dată când credeam că s-a terminat trebuia să mă așez din nou pe toaletă. Până la urmă, a trimis un chelner să mă întrebe dacă sunt ok. El mi-a spus că tipa cu care ieșisem se gândea să plece (trecuse deja timp de când plecasem de la masă). I-am spus că ar fi o idee bună…”

„O femeie m-a luat cu ea la o galerie de artă – nu sunt o persoană potrivită pentru o galerie de artă. Încercam să șoptesc, dar la un moment dat am zis cu voce tare ”pictura asta arată ca un c***t”. Toată lumea din jur s-a uitat la mine…”

„Nu știu exact ce s-a întâmplat, nu mâncasem suficient înainte sau eram prea obosit, dar m-am îmbătat foarte tare. A trebuit să cheme un Uber pentru mine. I-am cerut scuze, dar răul era deja făcut.”

După cum vezi, și bărbații pot trăi întâmplări foarte penibile în timpul primei întâlniri. Învață să te relaxezi când ieși cu un tip și nu te mai gândi la toate modurile în care o poți da în bară. 🙂

 

Citește și: Idei pentru prima întâlnire în funcție de zodia ta 

Citește și: Ce să NU comanzi la prima întâlnire 

 

*articol preluat din Cosmopolitan US (autor: Frank Kobola)

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.