Ce vrea iubitul tău de Valentine’s Day: 10 bărbați au recunoscut

Probabil că în fiecare an te întrebi ce-și dorește cu adevărat iubitul tău de Valentine’s Day și misterul se adâncește de fiecare dată. Și asta nu pentru că bărbații ar fi niște ființe extrem de complicate.

Se spune că femeile sunt mult mai inspirate decât bărbații atunci când trebuie să aleagă un cadou pentru jumătatea lor. Cu toate acestea, știm că și tu, de fiecare dată când 14 februarie începe să ne dea târcoale, începi să te frămânți și te întrebi ce ai putea să-i oferi pentru a-l face fericit. Asta, evindent, în afară de partida aceea de amor în trei la care visează zi și noapte și pe care avem o bănuială că nu o va primi prea curând.

Bărbații nu sunt niște ființe foarte complicate atunci când trebuie să le oferi un cadou, însă nici nu ar trebui să-i „simplifici” prea mult.

Sigur că nu-l poți întreba în mod direct ce-și dorește, pentru că ultimul lucru pe care îl vrei este să îi strici surpriza.  În plus, aici intervine și orgoliul tău de femeie care se pricepe la alegerea unui cadou și care te împiedică să-ți recunoști vulnerabilitățile. Doar că noi avem câteva idei pentru tine! Publicația bustle.com a întrebat mai mulți bărbați ce-și doresc cu adevărat de Valentine’s Day. Răspunsurile lor, deși nu sunt în totalitate surprinzătoare, pot fi revelatoare. În plus, suntem siguri că la unele dintre ele te-ai gândit și tu:

O zi liberă și multă bere

De fapt, răspunsul primit era următorul: „Aș vrea o zi liberă de la locul de muncă și, apoi, eu și Playstation-ul meu să fim lăsați singuri. Și iubita mea să-mi ofere bere la fiecare 30 de minute”. Nu știm dacă respondentul la sondaj a făcut o glumă sau a fost serios, însă ziua lui liberă nu depinde de tine, ci de șeful său. Iar fără o zi liberă de la locul de muncă, celelalte două dorințe devin inutile. Ghinion!

O carte, un film sau… câteva clipe romantice

Da, știm, sună ca un basm Disney și genul acesta de tip este puțin probabil să existe. Și totuși, un bărbat care oferă un astfel de răspuns vrea să demonstreze că nu este deloc pretențios și că dă dovadă de multă sensibilitate. Cu toate acestea, răspunsul lui nu ne este de prea mare ajutor. E ca și cum noi le-am răspunde lor la întrebarea „ce-ți dorești de Valentine’s Day” cu „ceva care să-mi placă nespus!”.

Bere, whiskey și mâncare gătită în casă

Posibilitățile sunt, ce-i drept, mai restrânse decât în cazul răspunsului anterior. Este simplu să alegi o bere bună sau o sticlă de whiskey de calitate și să gătești ceva apetisant. Întrebarea este: ce?

Sex

„Cineva trebuia să spună asta”, a răspuns unul dintre bărbați. Într-adevăr, cineva chiar trebuia să spună asta, mai ales că și tu te vei bucura în egală măsură de un astfel de cadou. Ai nevoie doar de o lenjerie intimă foarte sexy de pe sevensins.ro, iar noaptea de Valentine’s Day va fi de neuitat.

Și mai mult sex

Uneori, bărbații și noțiunea de „romantism” nu se prea împacă, iar ei par să adore varianta „sex și mâncare”. Acesta a fost dorința unuia dintre respondenți. Simplu și eficient, nu-i așa?

Un bilet la meci

Sigur are un sportiv preferat sau o echipă favorită, indiferent de sportul pe care îi place să-l practice sau să-l urmărească la TV. În plus, știi, cu siguranță, care este echipa pe care o idolatrizează. Ceea ce îți ușurează viața nespus de mult, pentru că îi poți face cadou un bilet la meci. Nu, partida nu trebuie să se desfășoare de Valentine’s Day, ci de Ziua Îndrăgostiților îi vei oferi biletul. Dacă vei face asta dis de dimineață, te vei asigura că va fi la dispoziția ta, din recunoștință, pe tot parcursul zilei.

Whiskey de calitate

Răspunsurile bărbaților legate de alcool și sex par să predomine atunci când vine vorba despre Valentine’s Day. Desigur, alături de cele cu mâncare și sex. Sau cu sport și sex.

Whiskey de calitate și o bucată de carne

„Un scotch de 20 de ani. Și o friptură”, a răspuns un bărbat. Se pare că bărbații, atunci când răspund la o întrebare simplă, fac o adevărată alianță și atacă în haită. Nu te-ai fi așteptat la un răspuns atât de… “original”, recunoaște.

Lenjerie intimă… pentru ei

„Femeile tind să-și cumpere deseori lenjerie intimă, însă bărbații vor fi tentați să meargă la culcare cu blugii sau cu tricoul cu Iron Maiden pe care și le cumpără singuri, chiar dacă vorbim despre noaptea de Valentine’s Day. Lenjeria intimă pentru ei ar fi răspunsul meu. Majoritatea bărbaților nu-și cumpără singuri așa ceva, însă o poartă dacă este oferită în dar de iubirea vieții lor”, a răspuns un alt bărbat. Probabil că are dreptate, tu ce crezi?

O pereche de căști pentru MP3 Player-ul său

Deși, sincer, de ce l-ai încuraja să te ignore atunci când vrei să-i povestești ceva important?

Te-ai hotărât? Tu ce-i vei lua de Valentine’s Day?  

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.