6 lucruri surprinzător de simple pe care orice femeie le dorește în pat

Fiecare persoană are dorințe și nevoi diferite, dar există și câteva lucruri care se aplică tuturor. În acest articol vom vorbi despre acele lucruri surprinzător de simple pe care orice femeie și le dorește când vine vorba de sex.

Un partener căruia îi pasă de plăcerea ei

O femeie nu este doar un obiect cu care faci sex, ci o persoană care dorește să simtă plăcere. Uneori, bărbații pot fi egoiști și se gândesc doar la plăcerea lor, mai ales dacă partenera se lubrifiază mai greu sau îi ia ceva timp până ajunge la orgasm. Să faci un efort pentru a-ți satisface partenera este foarte important – indiferent dacă te afli într-o relație sau e vorba doar de o aventură.

Un partener căruia să îi pese de protecție

Un număr surprinzător de mare de bărbați refuză să folosească prezervative pentru că „sunt prea mici” sau „nu simt nimic”. Însă o sarcină nedorită sau o boală cu transmitere sexuală sunt mult prea importante pentru a fi trecute cu vederea.

Preludiu

Preludiul ajută o femeie să se simtă cât mai confortabil, să se excite, să se lubrifieze și să ajungă mai repede la orgasm. La finalul zilei, amândoi veți fi mai încântați dacă ați petrecut puțin mai mult timp cu preludiul.

Un orgasm

Surprinzător, nu-i așa? O partidă de sex nu ar trebui să se termine cu orgasmul bărbatului, ci atunci când ambele persoane sunt satisfăcute. Jucăriile sexuale și sexul oral pot ajuta foarte mult în acest sens.

Comunicare

Pentru a-ți satisface partenerul sau partenera trebuie să știi ce îi place și ce își dorește, iar acest lucru poate fi obținut doar prin comunicare.

Așteptări realiste

Sexul din filmele porno nu este la fel cu cel din viața reală, însă mulți bărbați nu înțeleg asta. Multe poziții sunt pur și simplu inconfortabile, unele femei nu vor țipa astfel încât să le audă cartierul, iar ejacularea pe față nu este acceptată de orice femeie.

 

Citește și: Cum menții relația pasională după căsătorie? 

Citește și: Ce poți face dacă ești prea obosită pentru sex 

 

*articol preluat din Cosmopolitan US (autor: Carina Hsieh)

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.