Ce vor barbatii in pat

By  | 

Dacă ai bifat toate cerinţele de mai jos înseamnă că iubitul tău este un bărbat satisfăcut. Cine spune? Frank Kobola, un tip sincer şi direct, colaborator la Cosmo! Confruntă lista cerinţelor şi cu iubitul tău şi spune-ne ce părere a avut şi el!

„ Vrem să vorbiţi murdar.”

Sigur că îl stimulează când te aude cum gemi de plăcere, dar iubiul tău vrea să îi descrii exact ce vrei să îţi facă. Sau mai bine, când este încă pe drum spre casă sună-l şi explică-i detaliat şi cât mai „dirty” ce ai de gând să îi faci când ajunge acasă. Ai grijă doar să nu fie la volan, altfel e posibil să provoci fără voia ta un accident în trafic!

„Vrem ca uneori să preluaţi controlul.”

În viaţa de zi cu zi bărbaţilor e place să facă pe cocoşii, dar în dormitor nu le displace să îndeplinească ordine; cu cât mai obraznice cu atât mai bine! Aşa că nu te mai lăsa condusă de poftele lui, e cazul să te impui în pat şi îţi garantăm că o să fie extrem de plăcut pentru amândoi.

„Vrem să luaţi iniţiativă să învăţaţi noi poziţii.”

Odată ce apare monotonia într-o relaţie poţi fi sigură că aţi luat-o pe o pantă descendentă ce are întotdeauna acelaşi final. Va căuta doza de necunoscut şi de adrenalină în altă parte. Nu te complica cu vreo poziţie imposibilă care mai degrabă vă taie pofta de sex, ci căutaţi să mai adăugaţi un detaliu picant unei poziţii pe care o preferaţi!

„Vrem să fim surprinşi.”

Surpriză poate fi considerată să te surprindă în pat cu fostul, dar sigur nu la asta se referă Frank mai sus. La fel de surprinzător, dar mai plăcut, ar fi să primească un menage a trois, dar asta nu se va întâmpla decât în fanteziile lui! Haideţi mai degrabă să ne concentrăm pe surprizele plăcute pentru ambii, cum ar fi împlinirea unei fantezii, jocul de roluri sau recuzită nouă în dormitor!

„Vrem să vă privim în timpul sexului.”

Sune un NU hotărât sexului cu lumina stinsă! Pentru o partidă de sex reuşită şi pentru o şansă mai mare la orgasm simultan profită de stimularea vizuală să vă priviţi în ochi în timp ce vă mişcaţi trupurile în armonie şi vă mângâiaţi. Dacă vreţi să treceţi la nivelul următor al stimulării vizuale amenajaţi o oglindă în care să vă priviţi în timp ce faceţi sex; o să fiţi vedete în propria voastră producţie erotică. 

„Vrem să ne hrăniţi cu pizza.”

Cum spuneam şi mai sus, nevoile bărbaţilor sunt foarte simple, aşadar vino în întâmpinarea nevoilor lui simple după sex

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *