Ce urăsc bărbații la fiecare poziție sexuală

Fiecare bărbat este diferit și fiecare penis este diferit, însă există anumite lucruri cu care cei mai mulți sunt de acord când vine vorba de sex. COSMO a aflat ce îi deranjează la fiecare poziție sexuală, pentru ca tu să îți înțelegi mai bine partenerul și, implicit, să știi cum să îl satisfaci mai bine.

Ce urăsc bărbații la fiecare poziție sexuală?Poziția misionarului

Problema cu această poziție este că e prea comună, plictisitoare și obositoare pentru el. Chiar dacă le place să facă sex în orice poziție, nu vor să o folosească pe aceeași de fiecare dată. Multe cupluri încep cu această poziție și trec la alta abia când bărbatul a obosit. Data viitoare când faceți sex, surprinde-l pe partenerul tău stând tu deasupra!

Citește și: Poziții sexuale pentru fiecare cameră din casă

Femeia deasupra

Această poziție sexuală are multe părți bune, dar cea proastă le eclipsează pe toate. Din această poziție e cel mai ușor să îi rupi penisul partenerului. În cel mai rău caz, trebuie să vă îmbrăcați rapid și să mergeți la urgențe; în cel mai bun caz, nu veți mai face sex câteva ore – sau câteva zile, până îi va trece frica.

Linguriță

Nu e o poziție proastă, dar nu ar trebui să o faceți prea mult timp. Mâna lui poate amorți destul de rapid și nici nu îți poate admira prea bine trupul.

Sex la duș

Sexul la duș nu este o poziție per se, dar este foarte diferită de sexul în picioare. Cabina de duș este alunecoasă, apa caldă nu ajunge niciodată și pe el (sau îi intră în ochi), iar vaginul se lubrifiază degeaba, pentru că apa curăță totul.

Citește și: Sfaturi sexuale de la bărbați 

Când îl masturbezi

Oricărui bărbat îi place să îi atingi și mângâi penisul, dar un handjob nu este întotdeauna o idee bună. Cei mai mulți bărbați sunt obișnuiți să se masturbeze într-un anumit mod, deci ce vei face tu se va simți ca ceva… mediocru. Mai bine mângâie-l puțin, apoi oferă-i sex oral, asta cu siguranță îl va entuziasma mai mult!
*articol preluat din Cosmopolitan US (autor: Frank Kobola)

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.