Ce trebuie sa stii musai despre iubitul tau

O relaţie împlinită înseamnă o legătură strânsă cu iubitul tău şi să vă cunoaşteţi ca în palmă unul pe celălalt. Iată la ce să fii atentă pentru a-i arăta cât ţii la el.

Odată cu primele luni ale relaţiei tale, afli din ce în ce mai multe despre iubitul tău şi descoperiţi noi chestii unul la celălalt. Ascultă ce îţi spune şi fii cu ochii pe următoarele aspecte:Genul de filme preferat

Hm, nu toţi tipii sunt fanii seriei Star Wars sau nu se dau în vânt după super eroi. Propune să stabiliţi câte o seară de film în doi, măcar la două săptămâni şi faceţi cu rândul – o dată vedeţi ceva ce îţi place ţie, data următoare lasă-l pe el să aleagă şi reţine către ce gen se orientează.

Mancarea favorita

Păi, asta e informaţie de bază! E musai să îi ştii tipului cel puţin trei dintre mâncărurile sale favorite, altfel cum ai putea să îl surprinzi cu o cină romantică gătită de tine, atunci când vă aniversaţi relaţia?

Cum se comporta cand bea alcool

Unii tipi se transformă după câteva cocktail-uri în club – devin ori mai irascibili, ori nu mai au răbdare, ori din contră, se dau în stambă şi nu îi mai opreşti din poante. Iubitul tău în ce categorie intră? Observă-i comportamentul atunci când se ameţeşte la party şi vezi dacă îţi place de el şi aşa.

Ce-l relaxeaza

Fie că e vorba de un joc pe play station sau de o partidă serioasă de tenis de câmp, tipul tău sigur are o activitate favorită atunci când simte nevoia să se destindă puţin. Nu e musai să îţi placă şi ţie acel hobby al lui, dar e important să ştii să îi respecţi timpul petrecut departe de tine şi invers.

Ce prieteni il inconjoara

Bărbaţii sunt destul de influenţaţi de gaşca lor, mai ales de cea formată doar din tovarăşii de sex masculin. Sau cel puţin până la o anumită vârstă. Remarcă, de-a lungul timpul, care este acel amic în care are cea mai mare încredere şi câştigă-i şi tu respectul respectivului. Încearcă să te împrieteneşti cu ei, dar fără să dezvălui prea multe chestii şi niciodată nu îi vorbi urât pe aceştia în faţa iubitului tău. Până la urmă, nici ţie nu ţi-ar conveni ca el să se ia de fetele tale, nu-i aşa?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.