Ce trebuie sa stii inainte sa incepi o relatie cu un tip mai in varsta

1. Nu vrem să mergem la rave-ul prietenului tău. Nu e de parcă un tip cu 5 ani mai mare decât tine te va duce la un fast food în fiecare dimineaţă înainte să se bage în pat, dar şansele sunt ca nopţiile în oraş care se lungesc până la 5 dimineaţa să facă parte din trecutul nostru.

2. Poate doar un shot de whiskey în loc de şapte de vodka. Încă putem să băgăm oamenii sunt masă, dar nu vrem să o facem la un bar prost şi aglomerat. Putem plăti mai mult de 3 lei pe o bere. Nu vrem să ne frecăm de oameni transpiraţi pentru a ajunge la bar.

3. Vei auzi poveşti despre „vremurile bune” şi te vei întreba de ce nu mai suntem atât de distractivi. Ai pierdut vremurile noastre sălbatice şi suntem mai liniştiţi acum. Nu ne pune să încercăm acid iar pentru că vrei să vezi dacă vom recrea timpul petrecut acum 10 ani.

4. Nu suntem mereu foarte maturi. „Mai în vârstă” nu înseamnă neapărat că nu ne vom mai uita la desene animate şi nu vom mai râde la glume cu pârţuri. Unele lucruri sunt atemporale.

5. Am trecut de etapa cu combinaţiile. Dacă suntem într-o relaţie, ne implicăm. Gata cu băieţulul care sare din floare în floare.

6. Ştim ce vrem de la viaţă şi probabil asta nu se va schimba. Sigur, nimeni nu ştie ce vrea de fapt, dar vrem un job, dacă nu chiar o carieră, bani puşi deoparte, pentru că deja am trecut prin perioada când cheltuiam toţi banii şi apoi nu aveam bani.

7. Am învăţat multe din relaţiile anterioare. Da, am putea avea bagaj emoţional, dar cu cât am avut mai mult timp să ieşim la întâlniri şi să avem relaţii, cu atât mai multe ştim şi ne place să credem că ştim cum să evităm aceleaşi greşeli din trecut.

8. Îmbătrânim ca vinul bun. Mi s-a spus că arătăm mai bine când înaintăm în vârstă. Părul sare-şi-piper e la modă acum. Până ajungem la vreo 90 de ani. Nu există bărbaţi faini la 90 de ani.

9. Acceptă înţelepciunea noastră în ceea ce priveşte taxele. Ai nevoie de ajutor pentru a-ţi plăti facturiile automat? Te ajutăm noi.

10. E posibil să mai avem nişte foste care încă fac parte din viaţa noastră. Se întâmplă. Orice tip decent acumulează câteva foste care devin amice. Nu îţi face griji, am trecut peste. Te placem pe tine acum.

11. Putem fi puţin încăpătânaţi. Avem multe obiceiuri (unele bune, altele proaste), dar nu le vei schimba. Nu poţi învăţa un câine bătrân să nu mănânce o pungă de chipsuri înaintede culcare, cum se spune.

12. Suntem buni la pat. Nu e prima dată când ajungem la rodeo-ul vaginului, dacă ştii ce vreau să spun. Ştim ce funcţionează şi ce nu.

1 comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.