Ce trebuie sa stii inainte de o relatie serioasa

1. Lidibo-urile voastre nu vor fi întotdeauna atât de compatibile ca la început. Unul dintre voi are chef de sex dimineaţa, în timp ce celălalt nu! Sau fazele lunii! Sau stresul provocat de muncă!

2. După destul timp, sexul nu va mai fi atât de complex, dar într-un mod bun. „Hai să avem amândoi orgasm în primele cinci minute şi apoi să ne uităm la un serial până ne culcăm.”3. Vei ajunge să te bazezi pe acea persoană ca pe unul dintre cei mai buni prieteni ai tăi. Ceea ce e o schimbare ciudată după ce ai avut prietenii cei mai buni şi tipii cu care te întâlneşti în categorii foarte diferite.

Cum sa seduci un tip in mod subtil

4. Ceea ce e puţin înfricoşător, dar e bine! Înfricoşător din cauza intimităţii, dar bine pentru că ştii că ai mereu pe cineva pe care să te bazezi când ai nevoie să fii dusă acasă după o operaţie minoră.

5. Vei ajunge persoana aceea care (ocazional!) îşi va lăsa baltă prietenii pentru a sta cu partenerul. Nimeni nu îşi doreşte să ajungă aşa, dar se întâmplă…

6. Şi te vei simţi ciudat să vorbeşti despre viaţa voastră intimă cu prietenii. Când erai singură şi ieşeai la întâlniri, viaţa ta sexuală era discutată cu toată lumea.

Care este diferenta dintre a fi indragostit si a iubi?

7. Vor avea loc lucruri scârboase… De exemplu, partenerul tău nu va avea probleme în a-ţi sparge coşurile.

8. Straturile tale de vanitate vor dispărea în faţa lui până vei ajunge să arăţi ca în poza din clasa a şaptea. Fără machiaj? Păr gras? Ochelari? Pantaloni ciudaţi care nu îţi vin bine pentru că ai toţi ceilalţi pantaloni la spălat? Da, da şi da.

9. Vei afla cât de mult îţi poate plăcea cineva ca persoană, nu doar ca un crush. Şi e posibil să nu fie prea frumos! Dar poate fi şi grozav şi este un risc pe care merită să ţi-l iei.

Ai un iubit dependent de mama sa?

10. Vei învăţa cum să te porţi cu familia lui ciudată pentru că… ei bine, trebuie. Să nu mai spunem de conversaţiile pe care le-aţi avut despre cât de ciudate sunt familiile voastre.

11. Într-un final, chiar dacă „nu crezi în căsătorie”, vei ajunge să te gândeşti la asta.

12. Îmbrăţisările nu se vor opri niciodată din a fi bune.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.