Ce trebuie sa stii despre sexul pe plaja

Sexul în locuri publice este extrem de excitent pentru multe cupluri, dat fiind faptul că cineva poate să apară în orice moment. De asemenea, este ceva nou, ce nu poţi face oricând, astfel încât este o idee interesantă pentru a-ţi condimenta viaţa sexuală.

Totuşi, România este una dintre cele mai drastice ţări când vorbim despre pedeapsa pentru relaţii sexuale în locuri publice, fiind considerat ultraj contra bunurilor moravuri şi tulburarea liniştii publice. În funcţie de cine te surprinde în momentele intime, te poţi alege cu amendă între 200 şi 1000 RON (în cazul poliţiştilor comunitari) sau chiar închisoare de la 1 la 5 ani (poliţie). Aşadar, trebuie să ţii cont şi de acest aspect foarte important!

Cum spuneam şi mai sus, sexul în locuri publice, cum ar fi plaja, nu este la îndemână mereu, deci va fi o experienţă deosebită pe care o vei ţine minte mult timp de acum încolo. Bineînţeles, este de preferat ca amintirea aceasta să fie una plăcută, aşa că ai mare grijă când şi unde alegi să faci acest lucru.

În primul rând, alege momentul potrivit: noaptea este cel mai bine. Pe întuneric vizibilitatea este foarte scăzută, iar şansele să vă vadă cineva sunt reduse. În plus, plaja este ceva mai pustie, cei mai mulţi turişti aflându-se la restaurante, terase sau cluburi. 

Apoi, gândeşte-te la un loc potrivit. Este de preferat să vă plimbaţi pe timp de zi pe plajă pentru a găsi locul perfect, însă, dacă totul este spontan, ai totuşi grijă ce loc alegeţi pentru a nu fi văzuţi. Evită malul mării unde sunt şansele cele mai mari ca cineva să vă vadă şi ascundeţi-vă după o stâncă sau o dună de nisip. Astfel, nu veţi fi văzuţi şi veţi avea şi timp să vă îmbrăcaţi dacă cineva se apropie.

Ai grijă şi ce haine porţi! Evită blugii strâmţi care se dau jos şi se îmbracă greu şi oprează pentru ceva lejer, eventual o rochie.

Tot ce mai ai de făcut este să te ocupi de alte detalii precum un prosop pe care să staţi (nu vrei să te zgârie nisipul în locuri nepotrivite, nu?) şi cu care să vă ştergeţi, şerveţele umede sau uscate şi o pungă în care să pui prezervativul şi şerveţelele. Şi în aceste momente este de bun simţ să nu lăsaţi gunoaie în urma voastră!

Tu ai încercat vreodată să faci sex pe plajă? Cum a fost?

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.