Ce spune despre el supereroul lui preferat

Personajul preferat: SUPERMAN

Superman este simbolul „baiatului bun”. Este loial, crede in bunatatea oamenilor si este mereu pregatit sa salveze orice situatie.

Si baiatul care il prefera pe Omul de Otel va avea aceleasi inclinatii. Poate nu va fi nevoie sa te salveze dintr-o cladire in flacari, dar va fi bucuros sa iti fie de folos oricand. Nu ezita sa apelezi la el daca trebuie sa te muti intr-o alta locuinta.

Ai grija insa, dorinta lui de a sari in ajutor s-ar putea sa nu se limiteze doar la tine. Cel mai probabil este genul de baiat care isi ajuta mama la treburile casnice si nu isi uita prietenii la greu.

Daca simti ca te neglijeaza, trebuie doar sa-i spui si el va sti ce sa faca pentru a remedia situatia.

Personajul preferat: SPIDER-MAN

Asemenea personajului Peter Parker, partenerul tau este sensibil si responsabil.

In afara faptului ca ii place sa se catere pe cladiri si sa sara de pe un acoperis pe altul, alter-ego-ul sau, Omul-Paianjen este genul de baiat punctual, deschis din punct de vedere emotional si mereu gata sa faca ceea ce trebuie.

La fel ca si admiratorul lui Superman, e posibil sa fie prea ocupat sa salveze lumea pentru a-si mai face timp si pentru tine. Secretul este sa stii sa il faci sa se destinda in prezenta ta.

Personajul preferat: BATMAN

Tipologia in care se incadreaza cei care il au ca model pe Batman si Bruce Wayne sunt baietii macho.

Daca iese in oras cu topmodele si conduce o masina ultimul racnet, nu e de mirare ca ii place sa urmareasca aventurile personajului Batman.

Ceea ce il motiveaza pe Omul-Liliac sa se lupte cu baietii rai este moartea parintilor sai. Aceasta drama l-a facut sa se inchida in el, motiv pentru care s-ar putea ca partenerul tau sa impartaseasca latura lui solitara.

Invata cum sa-l abordezi pentru a-l face sa fie mai deschis.

Personajul preferat: THE HULK

Acest supererou are o dispozitie schimbatoare. El trece cu usurinta de la pasnicul si rezervatul Bruce Banner la marele Hulk atunci cand este scos din sarite.

Desi suna infricosator, acest lucru inseamna de fapt ca se lasa usor prada sentimentelor. Este coplesit de cele mai multe ori de razboiul care se da in interiorul lui, dar poti sa vezi si partea buna in caracterul sau.

Nu trebuie niciodata sa te intrebi ce simte, pentru ca poti sa il citesti foarte usor. Daca esti in preajma lui atunci cand se enerveaza, lasa-l sa respire, acorda-i spatiu si timp pentru a-si face ordine in ganduri si sentimente.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.