Ce spune despre el haina de iarna preferata

Felul în care se îmbracă poate spune multe despre el. Iată cum îl dă de gol haina de iarna preferata.

Palton

Tipul care o îmbracă

Tipul ăsta deține cel puțin un costum decent și are grijă să se tundă o dată pe lună, chiar dacă nu e neapărat necesar. E stilat și responsabil, dar nu e atât de „prețios” încât să refuze să se bălăcească împreună cu tine în mare pe timpul vacanței de vară. Simți, nu? E exact genul de bărbat care te va face fericită.

Decodeaza-i jocul preferat

Inexistentă

Tipul care o îmbracă

Mândria e punctul lui sensibil. Preferă să suporte consecințele decât să ceară sfaturi și, da, crede că e prea cool ca să te însoțească la evenimente de familie. Nu e chiar o alegere inspirată – doar dacă nu cumva aveți aceleași lucruri în comun.

Geacă de fâș slim

Tipul care o îmbracă

Nu e neapărat la curent cu cele mai inedite trenduri de modă, dar are propriul stil și e un tip de treabă. E liniștit, conștient de faptul că acțiunile lui au consecințe, așa că nu riscă prea mult. Da, poate fi puțin plictisitor uneori, dar cel puțin te poți baza pe el. Dacă vrei o relație fără drame, e cea mai potrivită alegere.

Decodeaza-l dupa cearta

Jachetă tip jocheu

Tipul care o îmbracă

Acest tip de jachetă a fost prezent pe toate podiumurile de modă până de curând, așa că fie ai de-a face cu un tip obsedat de trenduri, fie cu unul care trăiește în trecut. Crede că toată lumea e a lui, iar tu te vei strădui constant să-l mulțumești.

Geaca imensă de fâș

Tipul care o îmbracă

Acest tip de haină este gălăgioasă și ocupă mult spațiu, și am putea spune același lucru despre bărbatul care o poartă. Dacă nu-și dă seama că tocmai a vărsat cafeaua a cinci oameni atunci când a trecut pe lângă ei, cum ar putea să-și amintească de întâlnirea cu tine?

Geacă de piele

Tipul care o îmbracă

E un tip clasic, dar mai rebel decât cel care alege un palton. Uneori, setul lui de reguli demodate îl poate face un pic misogin, dar e cât se poate de bărbat. Va face orice pentru tine, însă nu-i cere să vorbească despre sentimentele lui – aici va spune “pas”.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.