Ce spun emoticoanele despre el

La sfârșitul mesajului ți-a pus un rânjet. Oare ce vrea de fapt să-ți transmită? Felul în care folosește emoticoanele îți poate da detalii prețioase despre intențiile lui.

Flacăra
E modul lor de a semnala că ești hot în acest moment, în speranța că vor primi în schimb dovezi fotografice (o poză nud, poate?). Acest simbol mai poate fi folosit ca replică la sarcasm.



Zâmbetul
Acest “gigolo” al emoticoanelor  însoțește cel mai adesea înlănțuirile de text, apărând ca din senin atunci când vor să exprime bucurie, sarcasm sau își doresc să-ți testeze limitele. Nicio replică nu pică greu dacă o încheie cu un zâmbet. (“Ești sigură că nu vrei să dormi la mine astă seară? ☺”).

Ce poate fi considerat înșelat?

Bicepșii
Acest simbol îi face să pară mai Channing Tatum decât sunt în viața reală. („Mă duc la sală! Vrei un spectacol privat mai încolo?”).

Prințesă
Emoticonul regal exprimă dorința lor de a te trata ca pe o Kate Middleton autentică.

Cocktailul
Vor să te invite la un pahar… sau îți dau de înțeles că, luând în considerare cele 14 mesaje decorate cu inimioare pe care  le-ai trimis, știu că ți-ai luat deja doza de votcă+mere.

Fața care face cu ochiul
E un șmecheraș al emoticoanelor. Tipii îl folosesc de obicei pentru a completa o insinuare sexuală cu dublu sens („Încerc să nu flirtez cu tine, dar uneori e foarte greu”).

Ochii în formă de inimioare
E intrigat de tine și vrea să te vadă dezbrăcată, evident.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.