Ce spun asternuturile despre iubitul tau

Cine ar fi crezut? Așternuturile de pat ale unui bărbat chiar îți pot da câteva indicii despre cum gândește de fapt. Sam Gosling, psihoterapeut, autor al Snoop: What Your Stuff Says About You, e dispus să analizeze cearșafurile iubitului tău.

Culori neutreDirectul

Dacă are așternuturi simple, într-o singură culoare (alb, bej sau bleumarin), înseamnă că nu e un tip complicat, ci mai degrabă direct. Probabil că nu veți avea parte de sex în stilul „contorsionist” între cearșafurile lui de culoarea vaniliei, dar măcar nu trebuie să te întrebi tot timpul ce gândește.

Ce nu știai despre…comoara lui

Culori aprinse

Rebelul

Albastrul electric e alegerea lui de obicei. Și e o culoare care exprimă faptul că nu se teme să fie altfel. Culorile aprinse sugerează, de asemenea, că are nevoie să fie stimulat în permanență. De aceea, întâlnirile cu el sunt palpitante, dar și obositoare.

Texturi mătăsoase

Răsfățatul

Dacă doarme între așternuturi scumpe de mătase, adoră să aibă grijă de el și să se răsfețe. Și totuși, asta nu înseamnă că își va petrece tot timpul uitându-se în oglindă – își va face timp și pentru tine… din când în când.

Imprimeuri din benzi desenate

Copilărosul

Orice are legătură cu supereroi, benzi desenate, bâte de baseball etc. și e imprimat pe așternuturile lui îți indică faptul că încă nu s-a maturizat și nici nu are de gând. Practic, e un fel de Seth Rogen în Un pic însărcinată.

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise