Ce scuze folosesc femeile pentru barbati nepotriviti

 

Atunci când ne îndrăgostim de cineva, ne dorim ca totul să meargă perfect, chiar dacă tipul nu este potrivit pentru noi. Fie că nu este atât de interesat de relaţie cum eşti tu, fie că nu te respectă, fie nu îţi este credincios, ceva nu este în regulă şi o ştii foarte bine.

Însă dacă ţii la iubitul tău şi nu eşti pregătită să te desparţi de el, vei începe să inventezi tot felul de scuze pentru comportamentul lui. Iată câteva dintre cele mai comune scuze cu care ne minţim pe noi înşine sau pe prieteni:
 

Se va schimba

Aceasta este indubitabil cea mai folosită scuză a oricărei femei. Indiferent care este problema iubitului tău, nu contează, pentru că el se va schimba cu ajutorul tău! Din păcate, experienţa m-a învăţat că niciodată nu poţi schimba un bărbat dacă are o problemă atât de mare încât să afecteze relaţia. Sigur, poate că îl vei convinge să nu mai lase şosetele în mijlocul camerei în loc să le ducă la coşul de rufe, însă cu siguranţă nu vei reuşi să îl schimbi radical. Nu te mai minţi singură!
 

Nu este pregătit pentru o relaţie

Dacă un tip nu este pregătit pentru o relaţie, va rămâne singur, dar se va distra din când în când cu câte o tipa. Însă dacă pur şi simplu nu este atât de interesat de tine, va părea că vrea o relaţie, însă îţi va spune că nu este pregătit pentru obligaţii… şi cel mai probabil cât de curând vei afla că a început o relaţie cu altcineva. Nu te minţi singură că încă nu este pregătit pentru o relaţie, ci acceptă că pur şi simplu nu vrea o relaţie cu tine.
 

Este ocupat

De fiecare dată când eşti invitată la o petrecere, prietenul tău nu a putut să ajungă cu tine pentru că este atât de ocupat cu munca sau cu studiile. De fapt, nici singuri nu ieşiţi atât de des. Dar totul e în regulă, el este doar ocupat!
 

Nu va mai face asta

Aceasta e cea mai periculoasă scuză pe care ţi-o poţi spune: nu mă va înşela, nu mă va mai lovi, nu mă va mai abuza emoţional… Din păcate, totul se va repeta şi vei suferi din ce în ce mai mult până te vei hotărî să pui capăt relaţiei.
 

Dar eu ştiu că îi pasă

Toate prietenele tale îţi repetă că iubitului tău nu îi pasă de tine, însă ce ştiu ele, care văd relaţia doar din exterior? Tu ştii mai bine decât oricine cât de mult îi pasă de tine! Nu uita: dacă unui tip îi pasă de tine, îţi va arăta asta în diferite ocazii, nu numai când se poartă drăguţ cu tine înainte/după sex sau în alte situaţii în care sunteţi doar voi doi.
 
Nu cred că mai e nevoie să spun că nu este sănătos să inventezi scuze pentru bărbaţii nepotriviţi, nu? Din păcate, doar tu vei avea de suferit în urma acestei relaţii, deci poate că este timpul să te desparţi de el.
 
Tu ce scuze ai folosit pentru iubiţii care nu erau potriviţi pentru tine?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.