Ce să nu spui când flirtezi

By  | 

Feminologie şi perspective pe care un bărbat ar fi bine să le ia în considerare atunci când încearcă să flirteze cu o femeie.

  1. „Nu-mi spune că eşti genul ăla de femeie care…”

Hei, nimănui nu-i place să fie etichetat sau aruncat într-o grămadă. Aşa cum ţie îţi place să crezi că ai calităţi unice, şi ea s-ar bucura dacă ai sublinia mai degrabă felul în care se deosebeşte de toate celelalte femei cu care ai ieşit. Încearcă mai bine să-i spui deva de genul: „Eşti singura femeie căreia i-am împărtăşit asta”.

  1. „În ce eşti îmbrăcată? ;)”

Dacă vorbiţi pe Tinder/Whatsapp/Facebook Messenger şi încerci să faci rost de o întâlnire cu ea, ar fi bine să nu-i pui întrebarea asta răsuflată. Deşi sunt recomandate într-o relaţie, apropourile cu tentă sexuală nu sunt niciodată o idee bună dacă nici măcar nu v-aţi cunoscut. În loc de asta, interesează-te de lucrurile (non-erotice) care îi plac.

  1. „Uite şi eu pe-aici…”

Atunci când o femeie te întreabă care mai e viaţa ta, nu-i da un răspuns banal, care blochează conversaţia. Mai degrabă, foloseşte această oportunitate pentru a-i dezvălui lucruri pozitive despre tine. Spune-i ceva de genul: „M-am apucat să învăţ japoneza şi îmi place mai mult decât credeam”.

  1. „Am auzit că tipul e cam scandalagiu…”

Nu vei primi puncte bonus dacă strici imaginea altui bărbat cu scopul de a alunga competiţia. Poate fi doar o încercare de a face conversaţie, dar bârfa nu e niciodată atrăgătoare, cu atât mai mult cu cât abia v-aţi cunoscut. Mai bine povesteşte-i despre cum te inspiră alţi oameni.

Citeşte continuarea materialului în ediţia de print – iarnă a revistei Cosmopolitan Man.

Text: Teodora Tîrcă

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *