Ce sa NU le spui persoanelor care se afla de mult timp intr-o relatie

Unii oameni pun cele mai enervante întrebări persoanelor care se află de mult timp într-o relație. Iată ce să NU întrebi.

„Cum condimentați lucrurile?” Dacă te afli într-o relație bună, lucrurile nu trebuie condimentate. Să presupui că e nevoie de ceva artificii este jignitor.

„Ești tânără! Trebuie să experimentezi mai mult!” Și prin asta vrei să spui să ar trebui să mă culc cu tipi la întâmplare care sunt foarte ciudați la întâlniri? Nu te judec dacă asta e ce faci tu, dar eu mi-am găsit alesul și nu am de ce să mai merg la întâlniri.

„Oamenii care se află de mult timp într-o relație sunt doar prea confortabili unul cu celălalt” Lasă-mă să clarific lucrurile: o relație confortabilă nu este o relație nefericită.

„Nu cred în monogamie” Iar eu cred. De aceea eu sunt eu, iar tu ești tu.

„Nu devine plictisitor?” Dacă era plictisitor nu mai continuam atât de mult timp.

„Probabil te gândești la alți bărbați tot timpul” Uhm nu. Adică da, am ochi, văd și eu că Channing Tatum arată bine, dar asta nu înseamnă că vrem să ne cuplăm cu orice tip de pe stradă care arată bine.

„Chiar crezi că el nu a mai fost cu altcineva?” Da, chiar cred asta pentru că am încredere în el. Despre asta e vorba într-o relație.

 

*articol preluat din Cosmopolitan UK

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise