Ce să NU faci în timp ce primești sex oral

Orice femeie adoră să i se facă sex oral, dar trebuie să ne gândim și la confortul și starea de bine a partenerului. Iată ce să NU faci în acest timp.

Nu fii complexată. Multe femei se gândesc că nu au o zonă intimă „frumoasă” sau se așteaptă ca vaginul să miroasă a trandafiri și să aibă gust de dulceață. Nu-ți mai bate capul cu asta!Nu îl sufoca cu pătura. Este foarte sexy atunci când partenerul se bagă sub pătură pentru a ne satisface, dar are nevoie și de aer. Nu ține pătura în jos cu mâinile, e foarte posibil ca el să o dea la o parte la un moment dat.

Citește și: Învață-l să îți facă cel mai bun sex oral!

Nu te holba. E ok să îți privești partenerul, dar e foarte ciudat să te holbezi fără nicio expresie pe față.

Nu îi strânge capul prea tare cu picioarele. În cele mai intense momente, cel mai probabil și tu începi să strângi picioarele. Ai grijă, totuși, nu îi strânge capul prea tare, îl va durea!

Nu îi smulge părul. Multe femei își plimbă degetele prin părul partenerului în timpul sexului oral, dar încearcă să nu îl tragi prea tare de păr.

Ai grijă la gaze. Gazele sunt absolut naturale și oricine le are. Având capul chiar în acea zonă, iubitul tău își va da seama instant dacă ai gaze, deci nici nu încerca să o faci fără să își dea seama! Pur și simplu ridică-i capul de acolo.

Nu îți fie teamă să dai instrucțiuni. Partenerul tău vrea să ajungi la orgasm, deci va fi recunoscător dacă îi vei da sfaturi.

Citește și: Cele mai hot scene de sex oral din filme 

Nu îl obliga să îți facă sex oral o oră. Ok, înțelegem, vrei să ajungi la orgasm, dar gândește-te că tipul a obosit. Tu cum te-ai simți dacă el te-ar forța să îi faci felație prea mult timp?

Nu te preface că ai orgasm. Asta nu ajută pe nimeni. Tu te vei simți prost că ai mințit, iar el va crede că e un maestru al sexului oral.

Nu spune niciodată „Las-o baltă, n-are rost”. Dacă partenerul nu se descurcă bine, oferă-i sfaturi. Dacă pur și simplu nu poți ajunge la orgasm, spune-i asta. Sau spune-i ceva sexy precum „Nu mai pot aștepta, te vreau în mine acum!” Dar niciodată nu e ok să îi spui să se oprească insinuând că habar n-are ce face.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.