Ce să NU accepți într-o relație

De multe ori, rămânem în relații nepotrivite pentru noi pentru că acceptăm prea multe lucruri la partener. Pentru a nu fii nefericită, iată ce să NU accepți niciodată.

Este normal să facem anumite compromisuri în relație, însă există anumite lucruri pe care nu trebuie să le accepți de la nimeni, cu atât mai mult de la bărbatul care susține că te iubește.

5 semne că nu mai ești îndrăgostită

Ce să NU accepți într-o relație:

Lipsa de respect

Respectul este foarte important într-o relație sănătoasă, iar lipsa acestuia te poate face să îți piezi încrederea în tine, să fii nefericită și să îți dorești mereu validare din partea partenerului. Dacă simți că iubitul sau soțul nu te respectă, poartă o discuție sinceră și deschisă cu el.

Nu te consideră egala sa

Se enervează dacă primești o mărire de salariu și câștigi mai bine decât el, consideră că rolul femeii este să stea la cratiță și să aibă grijă de copii, crede că ar trebui să vorbești mai puțin când ieșiți în oraș cu prietenii, pentru că femeile oricum vorbesc doar aiureli? Ce mai cauți cu el?!

5 semne că trebuie să vă despărțiți

Nu te susține

Poate că aspirațiile tale sunt mai greu de atins, însă cu atât mai mult ar trebui să primești mai multă susținere din partea partenerului. Nu ai nevoie de un om care să te tragă în jos sau să te lase să stagnezi, ci de unul care să te încurajeze să faci mereu mai mult.

Nu îți respectă limitele

Învață să te impui! Dacă ai spus clar „Nu” sau „Nu mai face asta”, partenerul trebuie să îți respecte dorința, indiferent dacă este vorba de sex, valorile în care crezi sau credință.

Încearcă să te controleze

Ține musai să poarte pantalonii în relație? În cazul acesta, ne întoarcem la al doilea lucru din listă – nu te consideră egala sa. De asemenea, aceasta este și o formă de abuz.

Cum recunoști abuzul emoțional

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.