Ce să iei în considerare înainte să îl inviți la nuntă

Ești invitată la o nuntă și vrei să inviți pe cineva să îți fie partener? Iată ce să iei în considerare înainte să îi propui asta.

Sezonul nunților a început și, cel mai probabil, și tu te vei duce la cel puțin una. Dacă nu ai un partener stabil și îți e urât să mergi singură, poate că vrei să inviți un tip cu tine, însă trebuie să ții cont de câteva lucruri.

Ce să iei în considerare înainte să îl inviți la nuntă:

Cât timp nu specifici clar că NU este, el va considera invitația ta o întâlnire. Să fim serioși, dacă îl inviți să meargă cu tine la un astfel de eveniment, e clar că va înțelege că ai gânduri romantice în ceea ce vă privește. Exprimă-te foarte clar, indiferent dacă vrei să fie o întâlnire sau nu.

Citește și: Idei de ținute pentru nunta de vară

Fii responsabilă. Doar pentru că nu ai chef să fii văzută singură nu înseamnă că îl poți lăsa la masă cât timp tu dansezi întruna cu prietenii tăi. Petrece timp și cu el, mai ales dacă nu cunoaște ceilalți invitați.

Nu invita un bărbat pe care abia îl cunoști. E pur și simplu ciudat, de ce ai face asta?

Dacă ești interesată de alt bărbat care va fi prezent la nuntă, du-te singură. E de prost gust să îți lași baltă partenerul pentru a flirta cu altcineva la nuntă.

Nu te aștepta să plătească. Sigur, nu te-ar deranja să pună și el bani pentru cadou sau pentru drum și cazare, însă nu este obligat să o facă. Tu l-ai invitat, deci tu trebuie măcar să te oferi să plătești pentru el.

Citește și: Ce să NU porți la o nuntă

Află dacă îi place să danseze. La nunți se dansează mult, deci trebuie să fiți pe aceeași lungime de undă. Dacă niciunuia dintre voi nu îi place să danseze, cel puțin puteți sta împreună la masă. Dacă vă place să dansați, vă veți distra împreună. Însă dacă tu ai chef să țopăi toată seara și vei trage de el să se ridice de la masă, va fi o seară foarte evervantă pentru el.

Nu încerca să prinzi buchetul. Dacă nu sunteți un cuplu dacă își dorește să se căsătorească, nu are niciun rost să încerci să prinzi buchetul. Nu te pune într-o situație dificilă.

Discută cu el despre ținută. Din păcate, mulți bărbați nu au un costum potrivit pentru nuntă. Vorbește cu el dinainte despre asta.

Îi rămâi datoare. Atâta timp cât tipului nu îi place să meargă la nunțile necunoscuților (și cui îi place?), îi vei rămâne datoare. Data viitoare când îți cere o favoare nu te preface că ești ocupată.

 

 

*articol preluat din Cosmopolitan US (autor: Frank Kobola)

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.