Ce sa iei in considerare cand primesti sex oral

Cui nu îi place sexul oral? Mă îndoiesc că sunt multe femei care au ceva împotriva unui cunilingus bine făcut! În fond, nu trebuie decât să stai întinsă şi să aştepţi plăcerea.

Din păcate, sunt unele lucruri la care femeile se gândesc prea mult când momentul sexului oral vine, deşi nu ar trebui, în timp ce uită să ia în considerare lucruri importante.În primul şi în primul rând, uită de problema mirosului! Un vagin miroase ca un vagin, nu ca un trandafir. Atâta timp cât te speli zilnic, nu ar trebui să fie nicio problemă. Dacă simţi, totuşi, un miros neplăcut chiar dacă ai o igienă intimă corespunzătoare, ar trebui să faci o vizită ginecologului pentru că este posibil să ai o infecţie.

Apoi, nu te mai gândi că zona ta intimă nu arată atât de drăguţ – şansele să arate urât sunt FOARTE mici. Fă o mică cautare pe Google şi vei vedea că fiecare femeie arată diferit acolo jos. În plus, şi penisurile sunt diferite unul de altul, dar de câte ori ai auzit o femeie să se plângă că cel al iubitului ei nu este „frumos”?

Ce e important sa stii despre vaginul tau

De asemenea, nu e obligatoriu să ai orgasm: nu înseamnă nici că tipul nu se pricepe, nici că tu eşti defectă. Chiar dacă atunci când te masturbezi reuşeşti să ai orgasm de fiecare dată, treaba e un pic diferită acum. Sigur, se poate ca tipul să nu aibă absolut nicio idee despre ce face, dar îl poţi ajuta cu sugestii.

Şi da, e ok să oferi sugestii! Poate că partenerul tău nu a făcut niciodată sex oral. Poate că fostelor lui le plăcea tehnica sa. Poate că nu le plăcea, dar nu au avut curajul să îi zică. Important este modul cum i te adresezi: nu îi spune direct că este extrem de prost la ce face, ci formulează altfel: „Eşti grozav, dar mi-ar plăcea mai mult să faci aşa…”

Dar ce faci atunci când iubitul tău nu se oferă atât de des să îţi facă sex oral? Nimic mai simplu, spune-i că vrei! Multe femei se plâng de faptul că nu primesc destul sex oral, dar nu spun niciun cuvând despre asta. Spune-i direct! Dacă îţi e jenă, atunci împinge-l „subtil” cu capul mai jos atunci când te sărută pe sâni şi pe abdomen. Sigur va prinde ideea.

Cât despre „squirting” sau ejacularea feminină, nu îţi face griji. Dacă ţi s-a întâmplat cu un fost şi ţi s-a părut puţin aiurea, nu trebuie decât să îl „avertizezi” pe actualul iubit. Dar hai să fim puţin egoiste şi să ne gândim doar la noi pentru o secundă, ce zici? Tot ce contează în acest moment este să te simţi tu bine.

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.