Ce s-a întâmplat după ce l-am primit înapoi pe fostul care m-a înșelat

Să fii înșelată este sfâșietor, îți afectează stima de sine și te poate convinge că vina a fost a ta. Dar ce facem atunci când încă avem sentimente pentru fostul, iar el cere iertare? Este o idee bună să îi mai acorzi o șansă sau ar trebui să îl ignori și să îți refaci viața?

6 femei povestesc despre relația lor după ce l-au primit înapoi pe fostul care a înșelat

„Am făcut-o de două ori și nu a funcționat. Am încercat orice pentru a repara relația, am fost și la terapie. Însă chiar și după un an de când m-a înșelat încă mă întrebam unde e într-un moment anume, cu cine ar putea vorbi… Chiar dacă lucrurile s-au îmbunătățit, nu mai puteam avea încredere. Și pe bună dreptate, pentru că amândoi m-au înșelat din nou.”

„M-am împacat cu foști care m-au înșelat și de fiecare dată a fost o greșeală, pentru că m-au înșelat din nou. Acum nu mai tolerez așa ceva. Dacă cineva mă înșală, mă despart de el și nu mai aude de mine niciodată – chiar dacă e dificil să fac asta.”

„Cred că am acceptat să ne împăcăm pentru că mă simțeam prea atașată de el și aveam probleme cu încrederea în mine, dar a fost ok. Chiar a demonstrat că regretă și am putut să îl iert. Am mai fost împreună cam un an și jumătate după aceea, dar într-un final ne-am despărțit. Nu din cauză că m-a înșelat, ci pentru că nu eram compatibili. Au trecut 10 ani de atunci și încă suntem prieteni.”

„M-a înșelat de mai multe ori și l-am primit înapoi pentru că aveam impresia că e dragoste adevărată și dacă renunț înseamnă că nu am luptat pentru relație. Niciodată nu am avut încredere în el. Nu regret pentru că a fost prima mea relație și am învățat multe în perioada aceea. Dar m-a marcat pe viață, de atunci sunt mult mai ezitantă atunci când intru într-o relație.

„Ne-am împăcat la 10 ani după ce m-a înșelat. Acum suntem căsătoriți și avem un copil împreună.”

„Știam de la mama și bunica că soții lor i-au înșelat, dar au trecut peste și au rămas împreună. Am crescut cu ideea că toată lumea înșală, așa că atunci când am fost și eu înșelată nu am renunțat la tip. A fost o greșeală, bineînțeles, m-a înșelat din nou și din nou. Între timp mi-am schimbat complet modul de gândire. Știu că nu e normal și acceptabil să înșeli, nu există scuze și nu aș ierta așa ceva.”

 

Citește și: „Iubita m-a înșelat!”. Povești reale de la bărbați 

Citește și: Ai fost înșelată? Cum îți afectează asta următoarea relație 

*articol preluat din Cosmopolitan UK (autor: Paisley Gilmour)

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.