Ce pozitii sexuale nu le plac barbatilor?

By  | 

Cei mai mulţi bărbaţi nu o să îţi spună direct că nu le place o anumită poziţie decât dacă între voi există o comunicare bună. Totuşi, există anumite poziţii asupra cărora bărbaţii au căzut de acord că nu sunt deloc atât de plăcute de ei cum ai putea crede.

Poziţia misionarului

Clasica poziţie a misionarului se află printre preferatele femeilor din simplul motiv că nu trebuie să depună efort. Din păcate, la bărbaţi nu se aplică asta. În plus, este plictisitoare şi ar prefera orice altceva aşa că data viitoare când faci sex nu te aşeza direct pe spate pentru a aştepta ca el să-şi facă treaba.

Femeia deasupra, întoarsă cu spatele

Bărbaţii îşi doresc să stai mai mult deasupra ca să poată lua o pauză, însă le e teamă că te vei ridica prea sus, apoi nu te vei aşeza bine. Pentru ei poate fi foarte dureros! Iar dacă stai cu spatele, şansele ca acest lucru să se întâmple sunt şi mai mari.

În picioare

Sigur, poate părea o poziţie foarte sexy, însă nu este deloc confortabilă, în special pentru el. Tu trebuie să îi cuprinzi cu picioarele talia şi cu braţele gâtul, iar el te ţine de fund sau de coapse în timp ce te sprijină de un perete… însă este foarte obositor pentru ei.

Orice poziţie prea extremă

Bărbaţii apreciază când propui să încercaţi poziţii noi, însă dacă sunt prea extreme îşi pot răni penisul sau pur şi simplu sunt prea inconfortabil sau obositoare ca să merite bătaia de cap.

Bineînţeles, fiecare bărbat este diferit, deci preferinţele iubitului tău pot fi diferite. Vorbeşte deschis cu el pentru a afla ce îi place!

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *