Ce observa tipii la noi in timpul sexului?

Ah, noi, femeile ne facem atâtea griji… inutile! Gata, iată ce observa tipii la noi in timpul sexului – pe bune!

Să ştii că fapul că sânul tău stâng e puţintel mai mic decât cel drept nu a fost un detaliu inclus pe lista noastră de mai jos. Şi nici faptul că ai vârfurile părului tocite. Ei, tipii, nu au ochi pentru aşa ceva! Iată la ce este el cu adevărat atent atunci când o faceţi!

Vioiciunea

Da, tipii vor să te vadă înviorată în pat alături de ei şi plină de viaţă! Ce-i drept, cui i-ar plăcea să facă dragoste cu cineva rigid precum o placă de lemn? Fii jucăuşă, atinge-l, arată-i că eşti 100% implicată în moment şi copleşteşte-l cu sărutări. Fii sigură că îţi va răspunde cu acelaşi elan!

Initiativa

E excelent să îi arăţi că… ai chef! Să ştie că deşi a iniţiat el actul sexual, tu îl vei ruga să vă aşezaţi pe parcurs într-o altă poziţie sau o să îi spui că vrei să stai deasupra. Uneori e drăguţ să îl laşi pe el să domine întreaga partidă, dar fii sigur că se aşteaptă să mai preiei şi tu frâiele – nu te feri de asta!

Privirea

Uită-te în ochii lui şi stabileşte cât de des poţi contact vizual. Când eşti între aşternuturi cu el, nu ar trebui să existe ruşini sau senzaţia de stânjeneală, cid oar dezinvoltură şi senzaţii maxime. Surprinde-i privirea în timp ce vă apropiaţi de punctul culminant şi şopteşte-i ceva de genul: „Mă excită când văd cât îţi place“. Probabil că îi vei grăbi ejacularea, dar momentul va fi mai intens!

Respiratia

Şi nu, aici nu ne referim la întrebarea dacă îţi miroase sau nu respiraţia. Pfff! Sper că ai grijă la aspectul acesta. Când eşti excitată, respiraţia îţi devine mai sacadată, iar vocea ţi se îngroaşă puţin. Cu toate acestea, iubitul tău va fi foarte incitat să îţi simtă respiraţia pe pielea sa, să te audă şoptindu-i ceva simpatic sau să îi gemi uşor în ureche.

Etichete: hot
Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.