Ce observă (și ce nu observă) bărbații la femei

Femeile tind să aibă multe complexe legate de defecte pe care bărbații nici măcar nu le observă sau de care nu le pasă. Iată care sunt acestea:

„Logodnica mea este complexată din cauza greutății sale. Îi amintesc mereu că poate rezolva problema care o deranjează, dar, în același timp, îi spun de fiecare dată cât de frumoasă este, indiferent de câte kilograme în plus are. Frumusețea ei și sentimentele mele pentru ea nu depind de numărul de pe cântar.”„Toți sânii sunt frumoși și tuturor bărbaților le plac sânii. Sânii mici au beneficiile lor, la fel și sânii mari. Niciun bărbat normal la cap nu ar refuza o femeie din cauza sânilor ei.”

„Sunt surprins câte femei sunt obsedate de simetrie – dacă ochii sunt la fel sau dacă sânii sunt la fel. Eu nici nu aș fi observat aceste detalii.”

„Observ dacă partenera s-a epilat? Da. Dar îmi pasă când nu o face? Nu.”

„Nu prea-mi pasă dacă iubita mea se epilează sau nu în zona intimă. Nu îmi place să găsesc un boschete acolo, prefer să se aranjeze puțin, dar nu înțeleg obsesia de a fi întotdeauna perfect epilată. Cât timp se îngrijește și este curată, totul e ok.”

„Mie-mi plac imperfecțiunile ca cicatricile sau alunițele. Asta te face mai specială.”

Citește și: Celulita- cauze, tratamente, nutritițe 

„Dintr-un motiv stupid, iubitei mele nu îi place că are părul creț și pistrui. Eu sunt nebun după ambele.”

„Nu discriminez niciun fund. Fundurile sunt toat grozave.”

„Logodnica mea se mai plânge uneori că abdomenul ei nu arată atât de bine cum ar vrea. Eu nici măcar nu observ dacă e balonată sau a pus 2 kilograme pe ea.”

„Sunt atras de persoanele care mănâncă sănătos, nu folosesc droguri, nu beau în exces și cărora le pasă de corpul lor în general, nu doar cât să nu aibă colăcei. Nu aș putea fi cu o femeie căreia nu îi pasă de sănătatea ei.”

„Toată lumea are anumite complexe, vizibile sau nu. Eu și iubita mea am vorbit despre ale noastre, apoi ne-am simțim mult mai bine unul cu altul. Orice om are complexe, dar e sănătos să discuți despre asta.”

Citește și: Totul despre varice. Cauze, simptome și tratament 

„Am avut o relație cu o fată care nu avea deloc încredere în ea și nu îi plăcea nimic la corpul ei. Era foarte obositor.”

„Încrederea e totul. Dacă se simte bine cu ea însăși nu contează că are celulită sau vergeturi. Dar dacă atragi mereu atenția asupra defectelor și te plângi constant e foarte enervant.”

În concluzie, iubiți-vă corpul și îngrijiți-l! Dacă aveți un defect pe care îl puteți corecta, nu trebuie decât să o faceți, iar dacă e vorba de ceva ce nu poate fi schimbat acceptați-l. Concentrați-vă pe părțile voastre bune!

 

*articol preluat din Redbook

Etichete: hot
Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.